News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

TOP 7 idei pentru amenajarea bucătăriei – Iată cum o poți decora fără a cheltui prea mulți bani! TOP 7 idei pentru amenajarea bucătăriei – Iată cum o poți decora fără a cheltui prea mulți bani!
Please follow and like us:
Pin Share

Bucătăria este locul unde se întâmplă magia! Aici se întâlnește toată familia și tot de aici vine și mirosul delicios de prăjituri. Chiar dacă nu îți permiți o renovare, există anumite lucruri pe care le poți face ca să dai un aspect nou bucătăriei tale. Nu trebuie să faci o investiție prea mare pentru asta. Fie că alegi să introduci un nou accesoriu, să cumperi un set nou de veselă sau să schimbi mânerele de la sertare, cu siguranță va fi o diferență.

Iată 7 idei prin care poți schimba aspectul bucătărie tale!

  • Adaugă pernuțe

Pernele colorate pe scaune sau chiar pe o banchetă mai mare în bucătărie oferă un plus de confort. Dacă nu ești sigur ce culori vrei, studiază semnificația lor și creează-ți o bucătărie cu personalitate!

  • Expune-ți pasiunile

Ești pasionat de borcane colorate, de tablouri vintage sau mesaje motivaționale? Bucătăria este locul perfect pentru asta! Dacă este nevoie, adaugă noi rafturi și așază obiectele tale de colecție ca să te bucuri de ele când gătești. Mai mult decât atât, dacă într-adevăr ești pasionat de mesaje motivaționale, atunci cu siguranță vei avea o energie mult mai bună în fiecare dimineață dacă le pui în bucătărie. 

  • Tablă neagră de scris cu cretă

Nu-ți amintești ce trebuia să adaugi pe lista de cumpărături? O tablă în bucătărie va salva situația! Poți scrie orice vrei, atât tu, cât și copilul tău! Tabla neagră va oferi un design aparte bucătăriei tale și poate spune foarte multe despre tine. Vrei să te simți ca la cafenea sau ca la restaurant? Poți scrie felul principal al zilei pe tablă. Cu siguranță îți vei impresiona musafirii! 

  • Corp de iluminat gigant

Te-ai plictisit de clasicul neon? Fiecare cameră are nevoie de o piesă de rezistență. Alege un corp de iluminat mai mare ca să schimbi complet atmosfera! Indiferent de culoare, un corp de iluminat gigant este, poate, una dintre cele mai necostisitoare posibilități de a schimba aspectul bucătăriei tale. 

  • Covor 

Cine zice că trebuie să ai doar gresie în bucătărie? Un covor schimbă complet aspectul camerei și face atmosfera mai primitoare. În funcție de covorul ales, poți schimba tema bucătăriei tale. Vrei un look rustic? Alege un covor tradițional. Îți dorești mai degrabă ceva mai modern? Atunci poți alege un covor monocromatic. 

  • Schimbă o singură piesă de mobilier

În cazul în care te-ai plictisit de mobilier, nu trebuie neapărat să cumperi un întreg set. Simpla schimbare a mânerelor de la sertare dă o cu totul altă notă designului din încăpere. O altă variantă ar fi să schimbi masa sau scaunele. Indiferent ce piesă de mobilier de bucatarie te hotărăști să schimbi, în mod cert este o alternativă mai bună decât o renovare.

  • Plante

Plantele nu numai că sunt surse de oxigen, dar sunt, de asemenea, obiecte decorative în funcție de tipul ales. Dacă ești iubitor de mâncare organică poți cumpăra ghivece cu un model atrăgător, unde să plantezi condimente, cum ar fi rozmarin, pătrunjel sau oregano.

Prin urmare, există foarte multe posibilități prin care îți poți amenaja bucătăria fără a fi costisitor.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *