News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

De ziua Europei, câţiva arădeni ne-au semnalat că mai avem mult până să reuşim să trăim într-un oraş cu adevărat civilizat. Sunt deranjante mai ales situaţiile în care problemele pornesc „de la cap”, cum spune românul. Adică de la cei care ne conduc. Câţiva martori oculari şi-au făcut curaj să arate ce a lăsat în urmă chermeza PDL care a prefaţat ziua de 1 Mai: gunoaie abandonate la marginea drumului sau chiar împrăştiate în spaţiul verde.

În data de 30 aprilie, la Ceala, echipa PDL Arad şi-a delimitat un perimetru în apropierea Cabanei McDon cu o panglică de plastic alb cu roşu şi amplasând steguri şi benere portocalii. Au fost aduse şi două toalete ecologice, mulţi mici şi bere, precum şi o mulţime de farfurii de plastic şi cartoane din care s-a realizat servirea. S-a uitat un lucru că gunoiul rămas, adunat într-adevăr în pungi sau saci, nu trebuie lăsat acolo, ci trebuie debarasat la locurile special amenajate. Vineri, 6 aprilie, perimetrul respectiv era cel mai murdar din toată zona Ceala, cu deşeurile împrăştiate peste tot. Toaletele au fost mutate de acolo, dar gunoiul a rămas. Un martor ocular a confirmat că gunoiul a rămas de pe urma sărbătoririi zilei de 1 Mai a PDL Arad. Acest fapt este dovedit de sacii de gunoi din care se vede acea panglică şi mulţimea de farfurii şi tacâmuri de plastic.

Mai citeste si:  Adrian Tolea a masurat efectele masurilor economice guvernamentale

„Aşa cum s-au comportat de 1 Mai, aşa se comportă şi în actul administrativ: aparent, se face ceva bun, se dau pomeni, dar în urmă rămâne prăpădul! Este un comportament tipic, care a justificat pe deplin sloganul PSD de 1 Mai, prin care am chemat oamenii să cureţe mizeria portocalie! Putem să demonstrăm astăzi că PDL nu a făcut ecologizarea necesară după chermeza de 1 Mai. Este o atitudine care sfidează arădenii. Aici s-a văzut ipocrizia acestui partid, care pe de o parte obligă Poliţia Locală să facă ordine şi curăţenie, pe de altă parte nu adună nici gunoaiele pe care le produce. Este încă o acţiune care arată că PDL Arad nu are niciun pic de respect pentru mediul înconjurător” a declarat preşedintele PSD Arad, Dorel Căprar. (comunicat PSD Arad)

Mai citeste si:  Năruirea unui simbol…

 

bmxro

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *