News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

TREI BARBATI S-AU ALES CU DOSAR PENAL PENTRU CA AU CONDUS SUB INFLUENTA ALCOOLULUI TREI BARBATI S-AU ALES CU DOSAR PENAL PENTRU CA AU CONDUS SUB INFLUENTA ALCOOLULUI
Please follow and like us:
Pin Share

La sfârşitul săptămânii trecute, poliţiştii rutieri au depistat în trafic trei bărbaţi care au condus sub influenţa alcoolului.

În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii rutieri au depistat în trafic: un bărbat de 42 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe Calea Timişorii din municipiu, având o alcoolemie de 0,59 mg./l. alcool pur în aerul expirat, un tânăr de 23 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe raza localităţii Iermata Neagră având o alcoolemie de 0,65 mg./l. alcool pur în aerul expirat şi un alt tânăr, de 30 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DJ682, pe raza localităţii Neudorf, având o alcoolemie de 0,50 mg./l. alcool pur în aerul expirat. Conform procedurii, în toate cauzele s-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Pe numele celor trei bărbaţi au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism sub influenţa alcoolului.

paula craciun

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *