News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

TREI PERSOANE AU FOST PRINSE IN TIMP CE VINDEAU ILEGAL LEMNE PENTRU FOC TREI PERSOANE AU FOST PRINSE IN TIMP CE VINDEAU ILEGAL LEMNE PENTRU FOC

Jandarmi din cadrul Grupei de Supraveghere și Ordine Publică Chișineu Criș, au desfășurat marți, 15 decembrie a.c., o acțiune punctuală pe linia prevenirii și combaterii faptelor de comerț ilicit.

Pe timpul acțiunii ce a avut în zona pieței din localitatea Chișineu Criș, trei persoane au fost depistate în timp ce ofereau spre comercializare, din camionete, lemn pentru foc, din speciile fag și carpen, în cantități de 1,5 și 3,2 metri cubi.

Cele trei persoane au fost identificate, având domiciliul în localități din județul Arad. Acestea au fost sancționate contravențional, fiecare, cu amendă în valoare de 1000 lei, având în vedere faptul că reprezintă contravenție silvică ”comercializarea materialelor lemnoase în afara pieţelor, târgurilor, oboarelor, burselor de mărfuri şi altora asemenea, autorizate conform normelor privind circulaţia materialelor lemnoase”.

Mai citeste si:  Adrian Țolea: ”Suntem în grafic pentru revenirea Aradului pe harta aeroporturilor internaţionale”

paula craciun

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.