News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Trei pseudo-liberali se bat pentru functia de presedinte al CJ Arad, din partea unui partid pseudo-PNL Trei pseudo-liberali se bat pentru functia de presedinte al CJ Arad, din partea unui partid pseudo-PNL
Please follow and like us:
Pin Share

Lupta pentru alegerea celui mai dăștept liberal pentru a ocupa funcția de președinte al Consiliului Județean Arad se dă, pe muchie de cuțit, între Iustin Cionca, Samuel Caba și Adrian Țolea. Cel de-al treilea, adică Adrian Țolea, a intrat în cursă în această seară, nu știm dacă lacrimile, de pe coridoarele sediului partidului, au fost cele care l-au înduioșat pe moșierul acestui autentic partid liberal, și anume Gheorghe Falcă.

Cert este că așa zisul Comitet Executiv al PNL Arad, în care cu părere de rău nu văd niciun liberal autentic, nu din ăștia feștiți, va hotărâ pe data de 16 ianuarie a.c. noul candidat la funcție. De menționat că această funcție este aleasă de către consilierii județeni și nu de către popor, deci ar mai fi o bătălie de purtat.

Oricum, trei iluștrii liberali, cu merite deosebite, au căștigat acest drept, într-un județ în care liberalismul a fost îngropat de comportarea discretă a unui senator invizibil și de cea a unui deputat bătăios, când a fost vorba de măriri de pensii parlamentare, pentru o echipă care prin acțiunile sale activ pdl-iste a dus la tăierile de salarii și pensii.

Dacă este să vorbim despre performanța celor trei candidați, Iustin Cionca este un cunoscut ex-parlamentar, luptător înfierbântat al politicii de austeritate al erei Boc, Samuel Caba este un ilustru democrat-liberal rozător de os local, în perioada 2009-2011, ca și promotor al culturii arădene iar Adrian Țolea nu mai are rost de a-l prezenta, fiind veșnic prezent în știrile mondene ale site-ului.

Așteptăm mutarea în plic a grupării adverse, PSD Arad, pentru a putea fi uluiți cu totul!

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *