News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

TREI ROMANI DATI IN URMARIRE GENERALA AU FOST PRINSI LA FRONTIERA TREI ROMANI DATI IN URMARIRE GENERALA AU FOST PRINSI LA FRONTIERA
Please follow and like us:
Pin Share

În ultimele 24 de ore, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Nădlac II şi S.P.F  Borş (P.T.F Episcopia Bihor-feroviar) – I.T.P.F. Oradea au depistat şi predat unor echipe de poliţişti, trei cetăţeni români, care figurau în bazele de date ca fiind urmăriţi general şi internaţional.

 

* La data de 30.05.2016, în intervalul orar 05.00-10.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota şi P.T.F Episcopia Bihor-feroviar s-au prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, călătorind ca pasageri într-un autoturism respectiv într-un tren, pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul român Ciprian L., în vârstă de 29 de ani, din judeţul Constanţa, iar pe sensul de ieşire din ţară cetăţeanul român Petru D., în vârstă de 35 de ani, din judeţul Harghita.

 

Cu ocazia controlului specific, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele persoanelor în cauză erau emise, de către autorităţile române, mandate de executare a pedepsei cu închisoare, constănţeanul având de executat o pedeapsă de 3 ani şi 8 luni pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, iar bărbatul din Harghita, pentru comiterea infracţiunilor de ameninţare, având de executat o pedeapsă de 9 luni şi 10 zile de închisoare.

 

* Tot în data de 30.05.2016, în jurul orei 22.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Frontierei Nădlac II – Csanadpalota, s-a prezentat pentru a ieşi din ţară cetăţeanul românTedi I., în vârstă de 37 de ani, din judeţul Teleorman.

Cu ocazia efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis un mandat european de arestare, pentru săvârşirea de infracţiunii contra proprietăţii, mandat emis de autorităţile din Germania.

Bărbaţii au fost predaţi unor echipe operative din cadrul I.P.J. Bihor şi Arad în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

 

paula craciun

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *