News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Preşedintele Consiliului Judeţean Arad, Nicolae Ioţcu, alături de vicepreşedintele Cristian Drăgan, a participat, ieri, la recepţia lucrărilor de reabilitare a drumului DJ 709B km 2+950 – 7+200 ARAD-CURTICI, tronsonul I, care face legătură dintre Arad şi Şofronea şi a semnat contractul pentru continuarea lucrărilor la tronsonul II a drumului, care va continua până la Curtici. Valoarea lucrărilor la drumul finalizat este de 5.039.164,43 lei, sumă alocată în totalitate de Consiliul Judeţean Arad. Lucrările au fost începute la data de 15.03.2011, cei patru kilometri de drum fiind finalizaţi în trei luni. Cât priveşte tronsonul II, ,, REABILITARE DJ 709B km 7+200-15+500 ARAD-CURTICI” tot ieri, după semnarea contractului, constructorul a dat startul lucrărilor. Valoarea totală a proiectului este de 7.333.800,66 lei, sumă alocată în întregime de către Consiliul Judeţean Arad.

Asistăm astăzi la o lucrare complexă, ce se desfăşoară în două etape. Prima etapă deja s-a încheiat, vorbim despre drumul Arad-Şofronea, iar cea de-a doua etapă acum începe, ne referim la tronsonul Şofronea-Curtici. Este un drum foarte important pentru economia judeţului, care face legătura între municipiu şi unul dintre oraşele aflate în plină dezvoltare. Mă bucur că am reuşit să alocăm resursele financiare necesare pentru a finaliza această lucrare şi sper că finalul anului 2011 va marca între Arad şi Curtici un drum refăcut, care să faciliteze traficul”, a spus Nicolae Ioţcu, preşedintele CJ Arad.

Primarul oraşului Curtici, Nicolae Aaniţei, şi-a exprimat mulţumirea pentru faptul că o veche dorinţă a curticenilor, aceea de a avea un drum bun pe care să circule spre municipiu, este pe care de a se finaliza. „Suntem extrem de încântaţi de faptul că au fost bani pentru a începe lucrările la acest drum şi pentru că deja se vede cum arată de bine tronsonul finalizat. Acest drum nu a mai fost reabilitat de 50 de ani, iar faptul că cineva s-a gândit şi la noi cu acest drum este o mare realizare”, a spus primarul.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *