News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Trupa Compact se afla, in aceasta perioada, intr-un turneu in Canada, sustinand deja, in zilele de 12 si 13 noiembrie, doua concerte in orasele Montreal si Quebec.

Invitati pentru a doua oara in Canada, dupa un concert in Toronto desfasurat in 2008, membrii formatiei – Paul Ciuci, Adrian Tinca, Aurel Vasilescu si Adrian Kiseleff – vor mai avea doua intalniri cu romanii de peste Ocean, dupa cum urmeaza:

18 noiembrie – Toronto, The City Play House;

20 noiembrie – Kitchener, Waterloo Collegiate Institute.

Dupa primele doua spectacole, Paul Ciuci, solistul trupei, a declarat: “Cele doua concerte au fost o experienta de neuitat. Sali pline de oameni minunati. Publicul a cantat cu noi de la prima pana la ultima melodie. Am trait un moment extrem de emotionant la Montreal: la al doilea bis, la cantecul «Intoarce-te acasa», in sala s-a ridicat un perete de voci care mi-au dat fiori. Dupa concerte am stat de vorba cu fanii, cu greu ne-am despartit, insa nu inainte de a ne smulge promisiunea ca vom reveni. Ramanem cu amintirea frumoasa a unor intalniri speciale”.

Pentru urmatoarele doua concerte, din Toronto si Kitchener, formatia Compact promite show-uri pline de energie si sinceritate, asa cum si-a obisnuit publicul in cei peste 30 de ani de existenta.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *