News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

UN AUTOTURISM DISPARUT DIN SPANIA A FOST GASIT LA VAMA UN AUTOTURISM DISPARUT DIN SPANIA A FOST GASIT LA VAMA
Please follow and like us:
Pin Share

Poliţiştii de frontieră de la P.T.F. Nădlac – Nagylak au depistat o autoutilitară marca Peugeot Boxer Combi, care figura ca fiind furată din Spania.

În data de 15.05.2016, ora 09.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac-Nagylak, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră cetăţeanul român Marian P., în vârstă de 40 de ani, cu domiciliul pe raza judeţului Teleorman, conducând o autoutilitară marca Peugeot Boxer Combi, înmatriculată în Spania.

La control, şoferul a prezentat pentru autoturism un certificat de înmatriculare eliberat de autorităţile spaniole. În urma verificărilor specifice s-a constatat că autoturismul figurează ca fiind furat, alertă introdusă de autorităţile din Spania din 28.04.2016.

Faţă de cele constatate, bărbatul a declarat că a cumpărat autovehiculul din Spania, contra sumei de 900 euro, de la o persoană a cărei identitate nu o cunoaşte şi nu avea cunoştinţă despre faptul că acesta este furat.

Autoturismul a fost indisponibilizat la S.T.P.F Arad până la finalizarea cercetărilor, în cauză poliţiştii de frontieră întocmind actele de urmărire penală pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire la furt.

paula craciun

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *