News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Un bărbat a ajuns de urgenţă la spital după ce a jucat CANDY CRUSH fără oprire Un bărbat a ajuns de urgenţă la spital după ce a jucat CANDY CRUSH fără oprire
Please follow and like us:
Pin Share

După mai multe multe săptămâni de jucat Candy Crush în permanenţă, un tânăr de 29 de ani a trebuit operat la un deget.

Oricine s-a jucat vreodată Candy Crush poate afirma cu mâna pe inimă că respectivul titlul are abilitatea de a crea dependenţă. În realitate, această particularitate este singura care a reuşit să-i aducă un număr incredibil de mare de fani.

Nu este singurul joc mobil cu această mecanică de joc, dar se pare că va fi primul titlu care a stat la baza internării unui tânăr de 29 de ani. Acesta a ajuns la spital şi a trebuit operat după un maraton care a durat între şase şi opt săptămâni. În toată această perioadă, individul s-a jucat aproape non-stop titlul celor de la King. Rezultatul a fost durere cronică în degetul mare de la mâna stângă ce a venit ca o consecinţă a unui tendon rupt de la prea mult exerciţiu.

Acel tendon care a trebuit reparat este responsabil de gestul de întindere a degetului până la extremităţile ecranului de la telefon. Partea surprinzătoare a acestei situaţii şocante este că bărbatul de 29 de ani din centrul poveştii se pare că nu este dependent de joc. El se juca Candy Crush doar pentru a pierde timpul cât timp îşi căuta de lucru după ce s-a retras din armată.

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/un-barbat-a-ajuns-de-urgenta-la-spital-dupa-ce-a-jucat-candy-crush-fara-oprire-a-intrat-imediat-in-operatie_214936.html#ixzz3XTQO7yLv

 

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *