News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

UN BARBAT ESTE CERCETAT PENTRU CA A FURAT MASINI DE CUSUT DINTR-O HALA UN BARBAT ESTE CERCETAT PENTRU CA A FURAT MASINI DE CUSUT DINTR-O HALA
Please follow and like us:
Pin Share

La data de 28 noiembrie a.c., poliţiştii de la Poliţia Comunală Vladimiresu au identificat un bărbat, bănuit de comiterea unui furt de pe raza localităţii Vladimrescu.

Poliţiştii au fost sesizaţi în cursul aceleiaşi zile de 28 noiembrie a.c., de către reprezentantul unei societăţi comerciale, despre faptul că persoane necunoscute au sustras mai multe maşini de cusut dintr-o hală a societăţii, situată pe raza localităţii Vladimirescu.

În urma activităţilor desfăşurate poliţiştii au reuşit, în doar câteva ore de la sesizare, identificarea unui bărbat, de 44 de ani, bănuit de comiterea faptei.

Din cercetările efectuate s-a stabilit că, în perioada septembrie – 28 noiembrie a.c., bărbatul ar fi pătruns prin escaladarea unui gard şi ruperea unei table în incinta halei, de unde ar fi sustras 11 maşini de cusut în valoare totală de aproximativ 23.000 de lei.

Cel în cauză este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

paula craciun

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *