News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

UN BARBAT URMARIT GENERAL A FOST DEPISTAT DE POLITISTII DE FRONTIERA UN BARBAT URMARIT GENERAL A FOST DEPISTAT DE POLITISTII DE FRONTIERA
Please follow and like us:
Pin Share

Poliţiştii de frontieră arădeni au depistat şi predat unei echipe operative din cadrul I.P.J Arad un cetăţean român care figura ca fiind urmărit general, deoarece avea de executat o pedepsă privativă de libertate pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.

În data de 08.12.2015, ora 22.49, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac – I.T.P.F. Oradea, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, cetăţeanul român Andrei M., în vârstă de 33 de ani din judeţul  Buzău.

Cu ocazia controlului specific, poliţiştii de frontieră au constatat că bărbatul figurează ca fiind “căutat pentru arestare şi predare sau extrădare”, alertă emisă de România, acesta având de executat o pedeapsă de 1 an de închisoare pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis.

Persoana în cauză a fost predată unei echipe de poliţişti din cadrul I.P.J Arad în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

paula craciun

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *