News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

newsarad stiri arad

Asociaţia de Formare şi Consiliere Arad – AFC Arad efectuează înscrieri la programele de formare profesională desfăşurate în cadrul proiectului „Lecţie interactivă pentru femei şi bărbaţi. Cum sunt femeile?”, implementat în parteneriat cu Institutul Român pentru Evaluare şi Strategie – IRES S.R.L. şi Asociaţia Proconsulting şi cofinanţat prin Fondul Social European – Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Primul curs care va fi organizat la Arad este cursul de coafură – curs de calificare, adresat persoanelor din grupul ţintă al proiectului care îndeplinesc următoarele criterii: sunt de sex feminin, au un loc de muncă în sectorul privat, sunt inactive sau se află în căutarea unui alt loc de muncă şi au absolvit învăţământul obligatoriu în cadrul unei instituţii de stat sau particulare acreditate.

Mai citeste si:  SPRE SPAŢIUL SCHENGEN CU FALSĂ IDENTITATE

Toate cursurile organizate în cadrul Proiectului sunt gratuite iar după absolvire se eliberează diplome recunoscute de Ministerul Educaţiei şi Ministerul Muncii, valabile pe piaţa muncii din ţară şi din statele membre ale Uniunii Europene, cursurile fiind acreditate CNFPA – ANC.

În cadrul Proiectului – a cărui durată este de 18 luni – se vor mai desfăşura programe de formare profesională autorizate pentru următoarele ocupaţii / meserii: lucrător în comerţ, formator, inspector resurse umane, operator introducere – validare – prelucrare date, manager de proiect. Pentru informaţii suplimentare şi înscrieri, persoanele interesate se pot adresa AFC Arad  la numărul de telefon 0745528530 sau trimiţând un e-mail la adresa: ar_oana@yahoo.com.

Mai citeste si:  Aradenii care lucreaza in strainatate sa-si verifice valabilitatea actelor de identitate

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.