News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Un primar PNL dă de pământ cu Bibarț: „A paralizat traficul în Arad, ca să demonstreze că se poate“ Un primar PNL dă de pământ cu Bibarț: „A paralizat traficul în Arad, ca să demonstreze că se poate“
Please follow and like us:
Pin Share

Primarul interimar Călin Bibarț ne dovedește, pe zi ce trece, că funcția vremelnică pe care o deține îi depășește cu mult puterile. Rămas la cârma orașului după plecarea lui Falcă la Bruxelles, Bibarț a reușit performanța ca în trei luni să paralizeze orașul. A dat drumul la o serie de șantiere în zona centrală, deși era evident că acest lucru va bloca traficul după începerea școlii.

Până și membrii PNL s-au săturat de haosul generat de interimarul Bibarț în municipiul Arad, așa că au început să iasă public să-și exprime nemulțumirea. Primarul Zăbraniului, Marian Toader, a lansat un atac la adresa lui Bibarț, despre care spune că încearcă să demonstreze că „se poate“, paralizând astfel un oraș întreg.

„Frațior, e nebunia de pe lume în Arad! Ca să demonsteze că „se poate”, Călin Bibarț primarul nostru, a paralizat total traficul în oraș! Cum să demarezi în același timp, lucrări de inlocuire a conductelor de gaz, pe centru și cele două străzi paralele (Dragalina și Decebal)? Ba mai mult, s-a apucat de frezat asfaltul din Subcetate (unde trebuia intervenit doar în jurul gurilor de canal), paralizând astfel jumătate din oraș și accesul către cele mai importante licee ale Aradului! Știu că saltul de la Ocolul Silvic Lipova direct pe scaunul de primar al Aradului este unul imens, dar, luați-o vă rog mai ușor că nu sunteți în pădure! Și, că tot bat la ușă alegerile prezidențiale, îmi permit să vă fac o observație spicuind din cartea președintelui Iohannis: administrația locală se învață și se exercită „pas cu pas”!“, scrie Marian Toader pe pagina sa de facebook.

webeditor

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *