News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

icim-danza

Vicecampioana României la baschet feminin, Univ.Goldiş ICIM Arad, a încheiat pe locul trei turneul internaţional de la Piestanske, din Slovacia. Fără Crăciun, participantă la Campionatul European 3×3, Plouffe, în pregătire cu naţionala Canadei şi Manea, operată de apendicită, ICIM a deplasat la acest turneu nouă jucătoare, printre care şi noile achiziţii, trei la număr. După ce în meciul inaugural, arădencele au cedat cu 74-83 în faţa gazdelor de la Piestanske Cajky, echipa lui Araujo s-a impus cu 88-76 în faţa celor de la VS Praga, din Cehia. Americanca Simmons a fost principala marcatoare, cu 37 de puncte, secondată de conaţionalele Fussell 15 şi Broomfield 12.

Simmons, principala marcatoare

Pentru ICIM au mai punctat Brosovszky 9, Mercea 7, Milovanovic 4, Demeter 2 și Manta 2. În ultimul meci al turneului, formaţia arădeană a jucat împotriva lui Good Angels Kosice, reprezentantă a Slovaciei în Euroligă. S-a terminat 88-83 pentru adversare, într-un meci în care pe lista marcatoarelor şi-au trecut numele: Simmons 26, Milovanovic 21, Brosovszky 16, Broomfield 10, Mercea 5 şi Demeter 5.

Primul amical în faţa suporterilor este programat joi, 11 septembrie, ora 18:30, în Polivalenta arădeană. Adversara va fi CSM Satu Mare, meci în care Univ.Goldiş ICIM va evolua în noul echipament pregătit pentru sezonul ce stă să înceapă.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *