News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

UNUL GRI, ALTUL CAPRUI! CARE ESTE EXPLICATIA CULORII DIFERITE A OCHILOR LUI DAVID BOWIE UNUL GRI, ALTUL CAPRUI! CARE ESTE EXPLICATIA CULORII DIFERITE A OCHILOR LUI DAVID BOWIE
Please follow and like us:
Pin Share

David Bowie a fermecat lumea nu numai cu vocea lui incredibilă, ci şi cu un incident al cărui rezultat a fascinat o lume întreagă. Artistul a ajuns să aibă ochii de culori diferite, în urma unei rivalităţi în dragoste.

David Bowie a stârnit curiozitatea lumii întregi cu culoare diferită a ochilor lui. Artistul a explicat că acest fapt este urmarea unei rivalităţi în dragoste, mărturisind că acest aspect l-a făcut uneori să se simtă ruşinat.

„Când aveam 14 ani m-am îndrăgostit de o fată. Eram nebun după ea. Singura problemă era că şi cel mai bun prieten al meu avea o pasiune pentru ea, însă eu am ieşit învingător. Am făcut prima mişcare înainte ca el să decidă în ce fel să o abordeze. A doua zi eram la şcoală şi i-am povestit prietenului meu cât eram eu de Casanova, dar el s-a supărat foarte tare. De fapt, mi-a tras un pumn. M-a atins direct în ochi şi m-am împiedicat de zid. La început, am crezut că glumea. Nu a fost o lovitură foarte puternică, însă m-a atins dintr-un unghi ciudat”, a mărturisit David Bowie, potrivit Mediafax.

David Bowie este un cântăreț, compozitor, producător și inginer audio englez, câștigător a două premii Grammy. Artistul a împlinit 69 de ani în 8 ianuarie, zi în care a lansat şi ultimul lui album numit „Blackstar”.

Sursa: spynews.ro

Foto: spynews.ro

paula craciun

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *