News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Urmărit general prins de jandarmi

Local 21 februarie 2012 admin 0

Please follow and like us:
Pin Share

newsarad stiri arad

Duminică, 20 februarie a.c., un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad a depistat o persoană aflată în urmărire internaţională.

În jurul orei 18.00, prin apelul unic de urgenţă 112, la dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad a fost semnalat un caz de furt ce a avut loc într-un complex comercial situat pe Calea Aurel Vlaicu din municipiul Arad.

La faţa locului, după primele verificări, s-a stabilit faptul că o persoană în vârstă de 31 ani, Vasile V., din judeţul Suceava, a luat de pe raionul de îmbrăcăminte o geacă de piele cu o valoare de 300 lei, a intrat într-o cabină de probă unde, cu ajutorul unui cleşte, a tăiat dispozitivul de siguranţă. Nu a observat însă un al alt dispozitiv care, la ieşirea din magazin, a declanşat alarma. A fost reţinut de către agenţii de pază care au apelat numărul unic de urgenţă 112.

În urma verificărilor efectuate de jandarmi, a rezultat faptul că persoana în cauză este urmărită general având o semnalare în baza de date S.I.N.S (Sistemul Informatic Naţional de Semnalări), fiind condamnată la trei ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de furt.

Persoanei în cauză i-au fost întocmite actele premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, dosarul fiind predat Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad. Persoana a fost predată Poliţiei Municipiul Arad, pentru luarea măsurilor ce se impun.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *