News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Urmărit general prins de jandarmi

Local 21 februarie 2012 admin 0

newsarad stiri arad

Duminică, 20 februarie a.c., un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad a depistat o persoană aflată în urmărire internaţională.

În jurul orei 18.00, prin apelul unic de urgenţă 112, la dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad a fost semnalat un caz de furt ce a avut loc într-un complex comercial situat pe Calea Aurel Vlaicu din municipiul Arad.

La faţa locului, după primele verificări, s-a stabilit faptul că o persoană în vârstă de 31 ani, Vasile V., din judeţul Suceava, a luat de pe raionul de îmbrăcăminte o geacă de piele cu o valoare de 300 lei, a intrat într-o cabină de probă unde, cu ajutorul unui cleşte, a tăiat dispozitivul de siguranţă. Nu a observat însă un al alt dispozitiv care, la ieşirea din magazin, a declanşat alarma. A fost reţinut de către agenţii de pază care au apelat numărul unic de urgenţă 112.

În urma verificărilor efectuate de jandarmi, a rezultat faptul că persoana în cauză este urmărită general având o semnalare în baza de date S.I.N.S (Sistemul Informatic Naţional de Semnalări), fiind condamnată la trei ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de furt.

Persoanei în cauză i-au fost întocmite actele premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, dosarul fiind predat Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad. Persoana a fost predată Poliţiei Municipiul Arad, pentru luarea măsurilor ce se impun.

Mai citeste si:  Comisarii Gărzii Financiare Arad au confiscat peste 6 tone de zahăr

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.