News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

USR și PLUS Arad au semnat acordul pentru locale USR și PLUS Arad au semnat acordul pentru locale
Please follow and like us:
Pin Share

Între cele două filiale ale USR Arad și PLUS Arad a fost semnat acordul prin care sunt desemnați candidații USR PLUS la alegerile locale din această toamnă, din județul nostru.

Adrian Wiener, vicepreședinte USR Arad: „De astăzi, Alianța USR PLUS are un protocol și pentru județul Arad. Vom avea candidați comuni pe liste, atât pentru Consiliul Local cât și pentru Consiliul Județean. Vom propune arădenilor oameni onești, profesioniști, care vor contribui la o schimbare fundamentală a felului în care Aradul este administrat.

Octavian Iercan, președinte PLUS Arad: „Am semnat din partea PLUS Arad protocolul pentru alegerile care vor veni. Suntem împreună cu USR încă de la campania Fără Penali în Funcții Publice. Pentru că avem același ADN politic și pentru că ne dorim ca arădenii să se simtă reprezentați, vom fuziona în toamnă.

Acordul prevede că USR va da candidații pentru Primăria municipiului Arad și pentru funcția de președinte al Consiliului Județean. Pe lista de consilieri pentru CLM, USR ocupă 16 poziții, iar PLUS 7 poziții. Pentru CJ Arad, USR desemnează 21 de candidați, iar PLUS 12 candidați. A fost stabilit și modul de alocare a candidaților din celelalte UAT-uri ale județului.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *