News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

UTA a trecut sâmbătă seara de FC Bihor cu scorul de 2-1, în urma unei partide extrem de disputate. Încă din primele minute, UTA s-a dovedit periculoasă, dar Nădăban a lovit bara din penalty iar Ţucudean, scăpat singur cu portarul, s-a complicat şi a intrat în unghi, dând posibilitatea bihorenilor să respingă. Scorul a fost deschis în minutul 64, de Ţucudean, cu o frumoasă lovitură de cap. Bucuria n-a durat mult în rândul alb-roşiilor, pentru că după numai 2 minute oaspeţii au egalat, prin Chiş.
Meciul a continuat în dominarea UTA-ei, portarul oaspeţilor evidenţiindu-se de câteva ori prin respingerea în extremis a unor baloane pe care scria „gol”. UTA n-a cedat iniţiativa şi a continuat să atace în valuri, în căutarea victoriei. În tot acest timp, un contraatac al oaspeţilor se putea sfârşi rău pentru arădeni, dar norocul i-a surâs şi Bătrânei Doamne atunci când Bârză a şutat razant peste bara transversală a porţii lui Ioime.    
A venit însă minutul 89, când acelaşi Ţucudean a reluat cu capu, la colţul lung, o centrare perfectă, venită de la Neagu. Cele patru minute de prelungire arătate de arbitru au fost prea puţine pentru FC Bihor să revină pe tabelă, astfel încât UTA a obţinut o nouă victorie, care o plasează pe poziţia a cincea în clasament, cu 17 puncte, la un pas de liderul Petrolul Ploieştei, care are 19 puncte.

Watch live streaming video from sportsinro at livestream.com

Mai citeste si:  Maestrul Mihai Botez a trecut in nefiinţă

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.