News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

UTA a trecut sâmbătă seara de FC Bihor cu scorul de 2-1, în urma unei partide extrem de disputate. Încă din primele minute, UTA s-a dovedit periculoasă, dar Nădăban a lovit bara din penalty iar Ţucudean, scăpat singur cu portarul, s-a complicat şi a intrat în unghi, dând posibilitatea bihorenilor să respingă. Scorul a fost deschis în minutul 64, de Ţucudean, cu o frumoasă lovitură de cap. Bucuria n-a durat mult în rândul alb-roşiilor, pentru că după numai 2 minute oaspeţii au egalat, prin Chiş.
Meciul a continuat în dominarea UTA-ei, portarul oaspeţilor evidenţiindu-se de câteva ori prin respingerea în extremis a unor baloane pe care scria „gol”. UTA n-a cedat iniţiativa şi a continuat să atace în valuri, în căutarea victoriei. În tot acest timp, un contraatac al oaspeţilor se putea sfârşi rău pentru arădeni, dar norocul i-a surâs şi Bătrânei Doamne atunci când Bârză a şutat razant peste bara transversală a porţii lui Ioime.    
A venit însă minutul 89, când acelaşi Ţucudean a reluat cu capu, la colţul lung, o centrare perfectă, venită de la Neagu. Cele patru minute de prelungire arătate de arbitru au fost prea puţine pentru FC Bihor să revină pe tabelă, astfel încât UTA a obţinut o nouă victorie, care o plasează pe poziţia a cincea în clasament, cu 17 puncte, la un pas de liderul Petrolul Ploieştei, care are 19 puncte.

Watch live streaming video from sportsinro at livestream.com

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *