News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

UTA a încheiat la egalitate ultimul meci din acest tur de campionat, remizând în deplasare, scor 2-2, la CSMU Politehnica Iaşi.
Arădenii au deschis scorul prin Voiculeţ, în minutul 26, care a înscris din interiorul suprafeţei de pedeapsă după o combinaţie cu George Ţucudean. Iaşiul a egalat prin Gado, în minutul 60, care a reluat cu capul o minge centrată de Siminic. În minutul 63 avea să fie 2-1 pentru gazde, care au înscris prin Kamaro. Acesta a trimis în plasă o centrare primită de la Gado. Utiştii au restabilit egalitatea în minutul 80, când Ţucudean a marcat la o centrare venită de la Calvin.
Cealaltă formaţie arădeană, ACU Arad, a pierdut pe teren propriu, scor 0-2, partida disputată în compania liderului Voinţa Sibiu. Scorul a fost deschis în minutul 24, Burlacu înscriind cu capul în urma unei lovituri de colţ. În minutul 52 avea să fie 2-0, după ce Hallmen a driblat trei adversari, a centrat la colţul scurt iar Martinescu a reluat cu capul în plasa porţii arădene.
În urma rezultatelor de sâmbătă, UTA ocupă locul cinci în clasament, cu 24 de puncte, în timp ce ACU Arad este pe locul 13, cu 13 puncte.

sportsinro on livestream.com. Broadcast Live Free

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *