News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

UTA e campioana autogolurilor! Liderul, învins la Călăraşi UTA e campioana autogolurilor! Liderul, învins la Călăraşi
Please follow and like us:
Pin Share

UTA nu şi-a bucurat suporterii de Ziua Naţională şi s-a bătut singură astăzi, la Călăraşi, în prima etapă a returului Ligii a II-a! Liderul a început bine partida de pe stadionul “Ion Comşa”, iar Cipri Rus a irosit o şansă mare în minutul 3, când singur cu Krell, a tras în acesta. Ursu a trecut şi el pe lângă deschiderea scorului în minutul 18, dar şutul acestuia din unghi, uşor lateral stânga, a trecut puţin peste poartă. “Alb-roşii” aveau însă să îşi bage mingea în poartă, Melinte păcălindu-l pe Iacob cu o deviere nefericită, la o centrare de pe dreapta! Era minutul 24 şi contrar cursului jocului, gazdele deschideau scorul dintr-o fază comică. UTA nu a mai avut replică după gol, iar Ilie l-a blocat la sacrificiu pe Ekollo, la o bună ocazie a călărăşenilor. Iacob şi-a salvat, apoi, echipa pe final de repriză, la şuturile periculoase ale lui Honciu şi Marrone.

Iacob, învins doar de coechipierul Melinte!

La pauză s-a intrat cu avantaj minim de partea trupei lui Cristi Pustai, după o primă parte în care UTA s-a văzut doar 20 de minute. Laszlo Balint a schimbat juniorii între reprize, însă fără să rişte, cu Oroian în locul lui Miculescu. Mitanul secund a debutat sub nota echilibrului, cu o luptă surdă la mijlocul terenului şi cu o echipă arădeană incapabilă să se apropie de poarta adversă. Iacob a mai salvat o dată în minutul 69, la şutul lui Boboc, pentru ca peste un minut, nou intratul Buhăcianu să îşi continue seria ratărilor incredibile din toamnă. Scăpat singur cu portarul, după o cursă în viteză, atacantul arădenilor a şutat mult pe lângă poartă, din doar 5 metri lateral stânga.

Unde sunt golgheterii Rus şi Buhăcianu?

Gazdele au conservat fără probleme avantajul până la ultimul fluier, UTA jucând parcă total altceva în deplasare, faţă de meciurile de acasă. Chiar dacă rămâne lider şi va ierna tot pe primul loc, UTA iroseşte o şansă mare de a se desprinde în frunte, în condiţiile în care Mioveniul şi Rapid au pierdut sâmbătă. Balint a început meciul de la Călăraşi cu: Iacob – Tomozei, Melinte, Ilie, Bustea – Miculescu (46 Oroian), Lorenzi (81 Isac), Hrezdac, Ursu – C.Rus, Ioniţă (64 Buhăcianu). În clasament, UTA rămâne prima, cu 38 de puncte, urmată de Mioveni, 34, Turris şi Rapid, cu 32. Petrolul are 30 de puncte, dar poate face 33, dacă o bate mâine pe Metaloglobus, în ultimul meci al rundei.

webeditor

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *