News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

UTA a pierdut sâmbătă seara, cu scorul de 2-1, partida disputată pe teren propriu în compania echipei CSM Râmnicul Vâlcea. Deşi a fost încurajată de 2000 de spectatori, „Bătrâna Doamnă” nu-şi găseşte cadenţa în acest start de campionat şi nu arată deloc ca şi o candidată la promovare.
Prima repriză a fost una anostă, de nivelul Ligii a III-a, spre nemulţumirea spectatorilor.
După pauză, arădenii au venit mai hotărâţi de la cabine şi au început să ameninţe mai serios poarta lui Tufişi. Pe fondul insistenţelor în atac, UTA a deschis scorul prin Gâlcă, în min. 55. Arădeanul a şutat puternic, sub bară, în urma unei centrări venite de la Siminic. După numai două minute, Tufişi a scos cu destul efort şutul lui Hidişan, care ar fi putut închide tabela.
După gol, UTA a făcut pasul în spate şi le-a permis oaspeţilor să atace. Hidişan a fost schimbat cu Chindriş, jocul de construcţie al arădenilor având de suferit. În schimb, al oaspeţilor s-a schimbat în bine după ieşirea celui mai experimentat jucător, ex-utistul Marius Mitu. De remarcat, că acesta a fost aplaudat de întregul stadion, Mitu făcându-le semn celor din galeria UTA-ei că i-au rămas în inimă.
Oaspeţii au egalat în minutul 73, prin Pârvu, şi au i-au dat UTA-ei lovitura de graţie în min.85, prin Vasile. În minutele de prelungiri vâlcenii au trecut pe lângă cel de al treilea gol, şutul lui Pârvu lovind bara.
În final, spectatorii de la tribuna a doua le-au reproşat antrenorilor că UTA nu joacă nimic şi le-au cerut să ia măsuri radicale împotriva jucătorilor care nu dau totul pe teren pentru culorile alb-roşii. Unii au mers chiar până acolo încât au cerut demisia staff-ului tehnic, vinovat, în opinia lor, de exprimarea echipei. (newsar.ro)

 

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *