News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Utiştii au jucat pentru Ionuţ Popa, la Sânnicolau Mare Utiştii au jucat pentru Ionuţ Popa, la Sânnicolau Mare
Please follow and like us:
Pin Share

Prieteni și cunoscuți ai lui Ionuț Popa, din fotbalul timișan, s-au mobilizat pentru un turneu caritabil dedicat antrenorului arădean, care se confruntă cu grave probleme de sănătate. Pe parchetul sălii de sport din Sânnicolau Mare şi-au dat întâlnire opt echipe, șapte din județul vecin (Politehnica Timișoara Old- Boys, Unirea Tomnatic, Unirea Sannicolau-Mare, Avântul Periam, Șoimii Pesac, Prietenii lui Ionut Popa și Pobeda Star Bisnov) și una arădeană, UTA. În formula Sebastian Huțan – Sorin Botiș, Marius Ciubăncan, Adrian Piț, Vali Miculescu, Nicolae Tomescu, Dani Mărcuș, Adi Puie, Vasile Fricățel și Alin Roman, arădenii au ajuns până în finala competiției, pe care au pierdut-o la limită.

După două victorii şi o înfrângere în grupă, UTA a trecut în semifinale de echipa din Dudeștii Vechi, 6-5 după lovituri de departajare, 2-2 în timpul regulamentar (goluri Piț și Roman). Din penalty-uri au înscris Miculescu, Ciubăncan, Botiș și Piț. În finală, gazdele de la Sânnicolau Mare s-au impus în faţa UTA-ei cu 2-1, reuşită arădeană semnată de Puie.

Pe lângă spectatorii prezenți la turneu, fiecare echipă a donat o anumită sumă ce va intra în contul familiei lui Ionuţ Popa. Oricine doreşte să ajute, o poate face printr-o donaţie în contul fiicei antrenorului, Medamira Popa:

Raiffeisen Bank
RO51 RZBR 0000 0600 1141 5017

webeditor

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *