News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Vedetele lunii Aprilie 2019: 3 modele irezistibile de pantofi pe care trebuie sa ii ai in garderoba Vedetele lunii Aprilie 2019: 3 modele irezistibile de pantofi pe care trebuie sa ii ai in garderoba
Please follow and like us:
Pin Share

Pentru că primăvara este perioada în care ne schimbăm stilul de viață, stilul alimentar și încercăm să trăim mai sănătos, tot primăvara este momentul în care ne înnoim  și garderoba. Fiind conștienți de această pasiune a femeilor pentru pantofi, marii designeri de modă și stiliști au dat tonul celor mai interesante modele de pantofi pentru luna aprilie, modele ce cu siguranță vor fura inimile doamnelor și domnișoarelor.

 

Iata 3 super modele de pantofi apreciate de stiliști în 2019:

 

Cele mai multe schimbări în garderobă se fac adesea la nivel de accesorii și încălțăminte. De altfel, aceste două categorii sunt cunoscute ca fiind slăbiciunile femeilor. Acestea din urmă, sunt fericitele posesoare a unei colecții impresionante de pantofi pentru femei și genți de forme, culori și mărimi diverse.

 

Cele 3 modele se regăsesc în arii stilistice diferite, fiind de altfel gândite pentru a se încadra cu ușurință în mai multe ținute.

  1. Pantofii casual cu talpa din sfoara

Acest tip de pantofi pentru femei sunt apreciați de designeri pentru stilul simplist, minimalist, dar foarte elegant ce conferă piciorului un aspect delicat.

 

Realizați din materiale lejere ce lasă piciorul să respire în zilele călduroase, pantofii casual sunt extrem de ușori și versatili, putând fi integrați cu succes în orice ținută. De la cele office, până la cele lejere, romantice sau elegante, orice ținută poate fi asortată cu astfel de pantofi. Alegând culoarea pantofilor în funcție de nuanțele din componența outfit-ului, va fi aproape imposibil ca rezultatul final să fie altfel decât elegant și îngrijit.

  1. Pantofi Oxford

Pantofii Oxford sunt cunoscuți pentru eleganța lor și o oarecare doză de rigiditate în stil. Fiind cel mai adesea purtați în ținutele office sau cele formale și elegante, acești pantofi completează cu succes un look office îngrijit, dar feminin în același timp.

Indiferent de culoarea aleasă și de materialul din care sunt realizați, pantofii Oxford nu sevor demoda niciodată, fiind alegerea safe a doamnelor și domnișoarelor, mai ales în situațiile în care lipsa de inspirație întârzie să apară în diminețile întârziate.

  1. Pantofi Stiletto decupati

Definiția eleganței, a impozanței și a siguranței de sine, pantofii stiletto sunt un adevărat simbol al femeii independente, ce debordează de feminitate și elegantă.

 

Oferind piciorului un aspect suplu și alungit, acești pantofi sunt întotdeauna pe placul femeilor, indiferent de culoare sau material. Lucioși, mați, din piele întoarsă sau cu aplicații, pantofii stiletto au într-adevăr un farmec aparte. Nici nu este de mirare că nici cei mai mari designeri ai lumii nu îi pot trece cu vederea.

Pentru că se găsesc în orice magazin de încălțăminte, femeile au mereu pantofi stiletto în câte două sau trei culori. În căutarea modelelor minimaliste și simple, femeile sunt sfătuite să consulte și magazinul online Reverse, care etaleaza o multime de modele de pantofi, pentru toate gusturile.

Deși aceste trei modele se află în topul designerilor și al stiliștilor, nu înseamnă sub nici o formă,că celelalte tipuri de pantofi nu pot fi purtate. Sandalele pe timp de vară sunt cele mai delicate și elegante încălțări, în timp ce pantofii sport se vor integra extraordinar în ținutele urbane sau super casual.

Cel mai important aspect în asortarea pantofilor la outfit-ul purtat este să se țină cont de cromatica ținutei per total. O multitudine de culori va crea impresia unui look dezordonat și neîngrijit.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *