News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Vele Negre – piraţi, violenţă şi scene de sex în noul serial difuzat de Paramount Channel Vele Negre – piraţi, violenţă şi scene de sex în noul serial difuzat de Paramount Channel
Please follow and like us:
Pin Share

Paramount Channel începe îndrăzneţ cu premiera în exclusivitate a serialului american de succes Vele Negre, pe 10 ianuarie de la orele 23:00.

Mizând pe caracterul dramatic şi totodată şocant al producţiei, Jonathan E. Steinberg şi Robert Levine, producătorii serialului, au plasat acţiunea pe insula New Providence. Fiind gândit ca o  continuare a poveştilor regăsite în romanul Insula Comorii scris de Robert Louis Stevenson, show-ul are deja în palmares două premii Emmy. Premiera TV în America a avut loc pe 25 ianuarie 2014, iar atunci serialul a captat definitiv atenţia şi interesul fanilor.

Lumea piraţilor capătă o nouă înfăţişare în Vele Negre. Povestea Căpitanului Flint, un pirat genial, dar temut de cei din jur, este cea asupra căreia serialul se axează. Insula New Providence nu cunoaşte noţiunea de „lege„, iar prostituatele, hoţii, vânătorii de averi şi piraţii sunt singurii ei locuitori… până la un punct. Ameninţările nimicirii devin permanente atunci când Flota Britanică se întoarce pentru a-şi recăpăta teritoriul. În lupta pentru supravieţuire, brutalitatea şi curajul sunt încrustate în acţiunile piraţilor pentru salvarea insulei lor.

Firul evenimentelor se intensifică pe măsură ce episoadele trec – “E un ton cu totul diferit, cred, faţă de orice altă poveste cu piraţi pe care am auzit-o.”, a declarat Steinberg într-un interviu pentru nydailynews.com. Actriţa Hannah New, care joacă rolul lui Eleanor Guthrie, o femeie pe care o caracterizează puterea şi independenţa, adaugă: “Este o lume în care sexualitatea şi limitele nu cunosc normalitatea.”.

Filmat în Cape Town, serialul promite peisaje incredibile, acţiune care nu cunoaşte limite şi personaje uimitoare, putând fi considerat un succesor al serialelor istorice precum The Borgias, The Tudors sau al producţiei de succes Game of Thrones.

Steinberg este producător executiv, alături de Michael Bay, regizor cunoscut în întreaga lume pentru filme precum Armageddon sau seria Transformers şi producător al blockbuster-ului Teenage Mutant Ninja Turtles, alături de Brad Fuller şi Andrew Form, în timp ce Michael Angeli, Doris Egan şi Levine sunt producători co-executivi.

În România, Vele Negre are premiera pe 10 ianuarie, pe Paramount Channel, începând cu orele 23:00.

Nu rata noul serial TV în care misterul, secretele, şocul şi drama te vor captiva până la ultimul minut.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *