News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

„VI-FE” încheie cu remiză cel mai trist final de an „VI-FE” încheie cu remiză cel mai trist final de an
Please follow and like us:
Pin Share

Victoria Felnac și Podgoria Pîncota ar fi trebuit să se întâlnească la final de octombrie, în ultima etapă a turului Ligii a IV-a, dar tragica veste a decesului lui Dan Ristin a amânat jocul pentru acest weekend. Practic, a fost ultimul meci oficial din campionat, în 2019, caravana primului eşalon fotbalistic judeţean oprindu-se de săptămâna trecută.

Felnacul a început motivată restanța din etapa a 11-a, dorind să tranșeze încă din start soarta disputei. Reprofilat atacant, Ovidiu Edu şi-a creat multe ocazii, dar a marcat doar o dată, cu trei minute înainte de finalul primei reprize, când a reluat din patru metri, de la colțul lung.

Pâncota a scăpat la destule şanse ale lui „VI-FE” şi apoi a prins curaj, forţând egalarea. Strategie care i-a reuşit, antrenorul-jucător Claudiu Ardelean marcând în minutul 79. Pe final, ambele echipe puteau câştiga, nimerind bara!

S-a terminat nedecis, 1-1, iar Felnacul încheie anul pe locul 8, cu 18 puncte, departe de zona play-off-ului. Pâncota e pe 11, cu 11 puncte, în subsol. Zăbraniul e campioană de toamnă, cu 40 de puncte, urmată de Curtici, 38. Liga 4 Arad se reia în primăvara anului viitor.

webeditor

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *