News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Victime într-un accident rutier la intrarea în comuna Șicula Victime într-un accident rutier la intrarea în comuna Șicula
Please follow and like us:
Pin Share

Aseară, în jurul orei 20.30, a avut loc un accident îngrozitor la intrarea în comuna Șicula.

O mașină marca Rover a intrat într-o depășire fără a se asigura și s-a izbit frontal de un autoturism marca Audi. În Rover se aflau cinci persoane, două au decedat pe loc, este vorba de un cuplu de tineri logodnici.

„În momentul sosirii primului echipaj de intervenţie, o autospecială de la Garda de Intervenţie numărul 1 Ineu cu modul de descarcerare , s-a constatat că este vorba despre şapte victime, dintre care patru încarcerate într-o maşină şi trei din celălalt autoturism, ieşite din maşină. S-a solicitat sprijinul Serviciului Judeţean de Ambulanţă şi a echipajelor SMURD, la faţa locului deplasându-se un echipaj SMURD şi patru echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean Arad. După circa 40 de minute s-a reuşit descarcerarea celor patru din maşină, tineri cu vârste cuprinse între circa 25-35 de ani. Din păcate două persoane erau decedate, un bărbat şi o femeie. Celelalte două persoane, una inconştientă şi una stabilă, au fost predate către echipajele de ambulanţă. Din cealaltă maşină din cei trei tineri cu vârste între circa 18 şi 20 ani, unul inconştient şi doi stabili, preluaţi de către echipajele SMURD şi ambulanţă pentru a fi transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, căpitanul George Pleşca.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *