News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Președintele PSD Arad, Dorel Căprar, alături de vicepreședinții Ioan Crișan și Flavius Măduța, a participat astăzi, la Cluj, la o întâlnirea a liderilor din Transilvania cu președintele PSD Victor Ponta. Subiectul principal al discuției a fost modificarea legii administrației publice locale. Reprezentanții PSD în administrația locală și liderii județeni au convenit că primarul nu mai trebuie să răspundă penal, în nume personal, pentru ceea ce semnează funcționarii din subordine.

“S-a discutat despre situația generală a administrației locale. În perioada următoare, vom arăta date clare care susțin ideea că PDL dirijează banii publici pe criterii strict politice și clientelare, discriminând milioane de români. Fondurile nu ajung însă la comunitățile reprezentate de PDL, ci la firmele apropiate de șefii acestui partid”, a spus Dorel Căprar.

În cadrul întâlnirii, Victor Ponta a spus că PDL și UDMR vor impune, cel mai probabil, alegerea primarului într-un singur tur de scrutin iar USL trebuie să se pregătească pentru această situație. Președintele PSD a recomandat ca în teritoriu USL să desemneze candidați comuni în cât mai multe localități. PSD și PNL vor susține candidații cel mai bine plasați. Mai mult, Victor Ponta a spus că susține ideea ca în județele din Transilvania în care nici PSD, nici liberalii nu dețin primăria municipiului sau președinția Consiliului Județean, cele două partide să meargă în tandem pentru cele două funcții, la alegerile locale de anul viitor. Ideea mi se pare corectă, o susținem și noi. La Arad avem o luptă grea de dus cu mașinăria politică de cumpărat voturi a PDL și este foarte important ca PSD și PNL să se mobilizeze la maxim a declarat Dorel Căprar, președintele PSD Arad.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *