News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Viorica Dăncilă nu a luat niciodată o decizie împotriva oamenilor. Avem nevoie de un președinte care să pună suflet în ceea ce face! Viorica Dăncilă nu a luat niciodată o decizie împotriva oamenilor. Avem nevoie de un președinte care să pună suflet în ceea ce face!
Please follow and like us:
Pin Share

Categoric, România este pregătită pentru un președinte femeie.

Suntem stat membru al Uniunii Europene, suntem membru NATO, suntem o țară care a avut întotdeauna deschidere și viziune și cred că acest lucru va fi demonstrat la votul din 10 noiembrie. Mai mult decât atât, cred că România este pregătită pentru un președinte femeie pentru că, așa cum știm, în fiecare familie femeia este cea care administrează treburile casei, femeia este cea care se ocupă de gospodărie, care are grijă de soț, de copii, de părinți. Cred că am putea să ne gândim la acest lucru și din punct de vedere al femeii președinte, care își vede cetățenii din țară ca pe propria familie, aduce echilibru și unitate în această mare familie și elimină această dezbinare și, bineînțeles, muncește așa cum muncește o femeie în familie, muncește în permanență, nu își reamintește după patru ani de zile că are anumite treburi de făcut. Se implică, este în mijlocul oamenilor și cred că toate aceste argumente sunt în sprijinul celor afirmate de mine: România este pregătită pentru un președinte femeie.

 

De ce cred că trebuie să alegem un președinte femeie?

Pentru că avem nevoie de echilibru, de consens, avem nevoie de un om care să empatizeze cu oamenii, care să aibă dialog cu oamenii. Avem nevoie de un om care să pună suflet în ceea ce face, pentru că am văzut că în ultima perioadă președinții pe care i-am avut nu au fost oameni care să continue dialogul cu cetățenii, să-i sprijine, să aducă liniște, să elimine ura. Au fost președinți care au impulsionat această stare și iată că acum România este împărțită de actualul președinte în două, guvernele sunt împărțite, este „guvernul meu”, „guvernul celorlalți”, „românii mei” și „românii ceilalți”, lucru pe care eu nu l-am făcut și nu am să-l fac niciodată. În calitate de prim-ministru am luat decizii nu numai pentru cei care m-au apreciat, ci și pentru cei care m-au jignit, și pentru cei care nu mă votează. A fost important ca deciziile pe care le-am luat să se plieze pe realitatea din România, am luat decizii pentru oameni și la final de mandat am curaj să mă uit în ochii oamenilor, pentru că nu am luat niciodată o decizie împotriva lor.

 

Viorica Dăncilă

 

 

(Comandat de Partidul Social Democrat-PSD, CUI mandatar financiar coordonator: 31190008)

webeditor

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *