News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

PDL încearcă cu disperare să câştige un dram de popularitate, în absenţa unor rezultate satisfăcătoare ale actului de guvernare. Noul tip de propagandă PDL este de inspiraţie ceauşistă: vizitele de lucru, asociate cu „indicaţii preţioase” şi atenţionarea celor de pe şantiere. „Evident, este un lucru bun că se lucrează la proiectele de infrastructură. Cu toate acestea, în jurul acestor proiecte se dau tunuri financiare şi, mai nou, se intensifică propaganda de partid. Acest tip de vizite de lucru inspirate de Nicolae Ceauşescu sunt acte de propagandă. Relaţia cu constructorii se stabileşte prin contracte, nu prin vizite pe teren cu presa. În realitate, pe aceste şantiere se află firmele pedeliste, regii asfaltului din jurul lui Traian Băsescu şi, aşa cum vom arăta cu altă ocazie, firme de casă ale PDL Arad. Construirea autostrăzii a fost o afacere de partid, şefii PDL au primit sume uriaşe de bani ca despăgubiri pentru terenurile pe care s-a întâmplat să le aibă pe traseul autostrăzii. Să nu mai vorbim de terenurile vândute prin interpuşi. Avem probabil cele mai scumpe autostrăzi din Europa. Lucrările la drumul Arad-Oradea sunt o ruşine, sunt întârziate cu anii şi cei de la PDL nu au nicio jenă să se tot plimbe pe şantier să ne arate ce grozav se lucrează. Există o disperare a PDL să se agaţe de aceste lucrări, de fiecare metru de asfalt, ca să arate că se face câte ceva. Noi suntem convinşi că oamenii nu se vor mai lăsa amăgiţi de acest tip de propagandă comunistă, cu raportări mincinoase” a spus co-preşedintele USL Arad, Dorel Căprar.

De altfel în jurul autostrăzii, PDL Arad a ţesut o reţea de minciuni. La o emisiune televizată, Gheorghe Falcă a repetat o inepţie pe care a mai spus-o şi cu alte ocazii: a spus că lui i se datorează lucrările la autostradă! „Această pretenţie este în mod evident aberantă. Autostrada Nădlac-Timişoara se află pe Culoarul IV Paneuropean, este o prioritate la nivel european. O parte din finanţare vine din fonduri europene şi europenii sunt cei care ne presează să grăbim lucrările. Pretenţiile lui Gheorghe Falcă sunt deplasate! Singura legătură cu autostrada este că membrii PDL au folosit acest prilej pentru o serie de afaceri de partid” a declarat Dorel Căprar.

Mai mult, reprezentanţii PDL în Guvern îşi fac drum pe acasă la fiecare sfârşit de săptămână să viziteze tot felul de obiective din judeţ. „Probabil sunt invidioşi pe premierul Boc pentru că îşi plimbă copilul cu elicopterul şi îşi fac şi ei drum oficial acasă” a punctat Dorel Căprar.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *