News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Vlad Botoș, președinte USR Arad: „USR PLUS a intrat în administrația publică” Vlad Botoș, președinte USR Arad: „USR PLUS a intrat în administrația publică”
Please follow and like us:
Pin Share

USR PLUS a intrat în administrația publică, avem oameni în foarte multe consilii locale, avem oameni în consiliile județene!

USR PLUS are primari în țară! Am câștigat Bucureștiul!

Acum 4 ani o formațiune politică nouă, cu oameni inteligenți, onești care doresc să se implice activ în politică era doar un vis, o dorință a noastră a tuturor.

Visul a prins viață!  

S-a format USR PLUS, un partid nou al cărui scop principal este de a ridica România, stradă cu stradă, sat cu sat, oraș cu oraș. Cu toții știam că va fi un drum greu, un maraton politic cum n-a mai fost făcut niciodată în România.

Peste 20 000 de oameni s-au implicat cu tot sufletul și cu toate riscurile și au candidat, mai sunt încă peste 30 000 de oameni inimoși care au muncit la campania aceasta ca voluntari, ca membri de partid.

Nu suntem perfecți, nu suntem genii, deși avem mulți colegi geniali, dar vrem decență în politică și administrație, vrem muncă și respect.

Am mai făcut greșeli pe parcurs. Așa e la început. Am mai făcut alegeri care n-au plăcut tuturor și declarații care n-au mers la sufletul multora, dar ne-am păstrat principiile, ne-am păstrat pasiunea, ne-am păstrat dorința de a avea o țară pentru oameni și nu pentru politicieni.

Astăzi 20% dintre toți cei care cred că votul lor contează ne-au ales pe noi. Peste 2 milioane de oameni ne-au spus acum un an că drumul nostru e bun și ne-au acordat încrederea!

Suntem învingători și noi, cei care am câștigat încrederea lor, și ei, toți cei care vor schimbare!

Dragi colegi, dragi prieteni, dragi votanți care ați ales USR PLUS, astăzi am câștigat mai mult decât am visat vreodată! Schimbarea începe cu pași mici, noi am început cu un uriaș 20%.

Ne apucăm de treabă și vă așteptăm pe toți cei care vreți să facem România bine, să veniți alături de noi!

Bravo români, bravo arădeni, bravo USR PULS!

Vom numără acum vot cu vot în toate secțiile din județul Arad, din Municipiul Arad, din cele 9 orașe și 68 de comune” a declarat Vlad Botoș, președinte USR Arad.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *