News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Canta_cu_RezidentEX_4.0

În semn de recunoaştere pentru publicul consumator de muzică rock din ţară şi pentru a susţine mişcarea, artiştii de la REZIDENT EX îşi propun să promoveze talentele din România şi au hotărât să invite una, două sau poate chiar trei formaţii din oraşele respective pentru a concerta în aceeaşi seară cu ei. Pot participa şi solişti (chitară, voce, tobe, bass) care vor interpreta împreună cu Matthias, Kempes, Tavi, Christi şi Vali piese din repertoriul REZIDENT EX.

ROMANIA LIVE ROCK se va numi CD-ul care va cuprinde cele mai reuşite compoziţii din recitalurile invitaţilor şi piese REZIDENT EX, o platformă de promovare deschisă tuturor celor care doresc să participe.

Îi rugăm pe cei interesaţi să se înscrie pe adresa http://www.infomusic.ro/rezidentex/ pe care pot trimite/uploada o piesă compoziţie proprie sau, în cazul soliştilor, o înregistrare audio sau video cu o piesă de pe albumul ALPHA.  

Pentru selecţie am apelat la un juriu de excepţie, care nu mai are nevoie de nici o prezentare: Ionuţ Paraschiv (Info Music), Lenţi Chiriac (Radio România), Christi Hrubaru (Rock FM), Nelu Brînduşan (Maximum Rock), Alex Revenco (Jurnalul Naţional).

Super grupul REZIDENT EX îşi anunţa revenirea în ţară în această toamnă pentru un turneu de 10 oraşe. Iată că deja turneul se conturează şi cele mai multe solicitări au venit până acum din Bucureşti, Timişoara, Arad, Iaşi, Buzău, Constanţa, Sibiu, Cluj, Braşov, Târgu Mureş, Reşiţa, Piteşti, Brăila, Galaţi şi acţiunea continuă. Solicitările pot fi trimise în continuare pe adresa [email protected]: VREAU REZIDENT EX ÎN ORAŞUL MEU.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *