News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

VREI SA AI TENUL PERFECT? INCEARCA ACEASTA MASCA VREI SA AI TENUL PERFECT? INCEARCA ACEASTA MASCA
Please follow and like us:
Pin Share

Te-ai întrebat vreodată cum de vedetele au tenul perfect și fără cusur? Ți se pare aproape ireal, nu? Chiar dacă nu ne vine să credem, acestea se folosesc de remedii naturale pentru a îmbunățăți aspectul lor.

Unul dintre cel mai comun remediu natural, care a devenit foarte popular în rândul celebrităților care-l folosesc este amestecul de lapte și șofran. Are efecte benefice asupra pielii, de aceea, este preferat. După ce este aplicat, lasă pielea catifelată, radiantă și strălucitoare. În plus, este remediul natural pe care trebuie să-l încerci și tu.

Iată ce efecte are asupra pielii această mască:

Pielea arată mai tânără

Combinația dintre lapte și șofran stimulează colagenul pielii și repară țesuturile. Astfel, pielea are un aspect mai tânăr și aproape perfect.

Reduce aspectul uscat al pielii

Laptele, împreună cu șofranul sunt excelenți agenți de hidratare a pielii, care asigură cantitatea necesară de hidratare pentru piele, menținând-o moale și întinsă.

Luminează pielea

Această mască facială naturală conține agenți de albire naturali, care pot da un ton vizibil mai deschis pielii, dacă este aplicată în mod regulat.

Reduce acneea

Această mască preparată acasă are proprietăți antibacteriene, care ajută la eliminarea bacteriilor care duc la apariția și dezvoltarea acneei. În plus, ține la distanță acneea și ridurile.

Rețeta măștii faciale pe bază de lapte și șofran:

Ingrediente:

– o lingură de șofran

– două linguri de lapte

Mod de preparare:

Amestecă cele două ingrediente până obții o pastă, pe care o aplici pe față uniform și-o lași să acționeze cel puțin 15 minute. După care, clătești cu apă călduță.

Sursa:clickpentrufemei.ro

paula craciun

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *