News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Xisca, sotia ultra discreta a lui Rafael Nadal Xisca, sotia ultra discreta a lui Rafael Nadal
Please follow and like us:
Pin Share

Dupa 14 ani de relatie, Rafael Nadal si Mery Perello, aka Xisca, s-au casatorit pe data de 19 octombrie 2019 intr-o fortareata din Mallorca. S-au logodit in 2018 in timpul unui sejur romantic la Roma. Un an si jumatate mai tarziu, cotidianul spaniol El Pais anunta ca, Rafael Nadal, in varsta de 32 de ani, urmeaza sa se casatoreasca. Daily Mail preciza ca ceremonia urmeaza sa se desfasoare pe data de 19 octombrie, in sanul complexului La Fortaleza, din Mallorca. Pozele de la acest eveniment au fost facute publice la trei zile distanta de la aceasta uniune. Chiar daca vestea logodnei a fost facuta publica in ianuare 2019, iata ca cei doi sunt impreuna de mai bine de 15 ani.

Rafa si Xisca, un cuplu aproape in umbra radarului

O cariera promitatoare.  Nascuta pe data de 7 iulie 1988 la Palma de Mallorca, Maria Francisca Perello face cunostinta cu Rafael Nadal in liceu. Povestea de dragoste cu jucatorul de tenis nu debuteaza insa in aceasta perioada…ci abia in 2005 in timp ce o prietena comuna aranjeaza in asa fel incat cei doi sa se intalneasca. Deja cu diploma de absolvire in buzunar Mery Perello intra in 2006 la facultatea din Insulele Baleare unde studiaza Administratia. Dupa terminarea studiilor, este angajata de compania IMG in cadrul careia organizeaza evenimente sportive.

In 2011, isi incepe cariera in domeniul Asigurarilor pentru Mapfre, o companie cu sediul la Majadohanda, in Spania. Din 2012, Xisca Perello a fost numita director de proiecte la Fundatia Rafael Nadal, destinate educarii copiilor si practicii regulate a sportului. Extrem de discreta in ceea ce priveste relatia sa amoroasa cu Rafael Nadal, tanara in varsta de 30 de ani a incercat sa isi tina departe de ochii lumii. Inclusiv jucatorul de tenis Rafael Nadal refuza sa vorbeasca despre partenera sa de viata in timpul conferintelor de presa. Pentru a-si pastra relatia departe de ochii lumii, sotia lui Rafael Nadal nici macar nu are cont pe retelele sociale, conform deliciul-viciilor.ro.

Rafael Nadal a declarat doar ca i-ar placea enorm sa aiba copii. La 14 ani distanta de la debutul relatiei, Merry Perello si Rafael Nadal si-au celebrat casatoria in prezenta fostului rege al Spaniei, Juan Carlos I. In cazul in care Xisca merge la meciurile sotului sau, obisnuieste sa fie insotita de catre soacra sa, Ana Maria Parera si de catre cumnata sa, Maria Isabel Nadal.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *