News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Fiscul arădean a recuperat de la contribuabili, în primele şapte luni ale acestui an, peste 110 milioane de lei în urma măsurilor de executare silită. „Este bine ştiut că în această perioadă bugetul general consolidat al statului are nevoie de încasări suplimentare, motiv pentru care angajaţii instituţiei au depus eforturi susţinute în vederea îndeplinirii acestui obiectiv. Derularea şi intensificarea măsurilor de executare silită reprezintă o prioritate în activitatea Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Arad. În acest sens cu toate că suntem conştienţi de greutăţile financiare prin care trec mulţi agenţi economici suntem obligaţi să întreprindem toate măsurile de executare silită în vederea recuperării datoriilor pe care agenţii economici le-au înregistrat la bugetul general consolidat al statului”, a declarat Călin Arusti, purtătorul de cuvânt al Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Arad.
În primele 7 luni ale anului curent au fost communicate peste 46.000 de somaţii, sumele încasate în urma acestor măsuri ridicându-se la peste 76 de milioane de lei. De asemenea, au fost poprite 38.921 de conturi bancare, suma încasată ca urmare a popririlor bancare fiind de 31.717.099 lei.
„A mai fost încasată suma de 5.632.243 în urma popririlor la terţi. De asemenea, ca urmare a sechestrelor puse pe bunuri mobile şi imobile, fiscul arădean a încasat 408.832 de lei. Totalul încasărilor prin aplicarea măsurilor de executare silită se ridică la 114.010.483 de lei”, a mai precizat Călin Arusti. (news-ar)

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *