News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Poliţiştii de frontieră au descoperit în remorca unui automarfar oprit la controlul vamal de la Punctul de Trecere a Frontierei Vărşand, pe sensul de ieşire din ţară, 96 de perechi de pantofi sport contrafăcuţi, pe care un cetăţean grec intenţiona sa îi comercializeze în Germania.
„Acţionând în baza unei analize de risc poliţiştii de frontieră au efectuat un control amănunţit asupra automarfarului, descoperind în compartimentul de marfă 12 cutii inscripţionate Nike, în care se găseau 96 de perechi de pantofi sport. După modul de inscripţionare, lipsa sigiliilor specifice produselor de marcă şi din cauza faptului că nu au fost prezentate documente de provenienţă şi nici certificat de autenticitate, există indicii temeinice că produsele respective sunt contrafăcute, motiv pentru care acestea au fost reţinute, urmând a fi trimise spre expertiză. Referitor la cele constatate, cetăţeanul grec a declarat că a cumpărat parfumurile de la o persoană necunoscută şi intenţiona să le comercializeze în Germania”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Arad.
Faţă de şoferul grec, poliţiştii de frontieră au luat măsura întocmirii actelor premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvărşirii infracţiunii de punere în circulaţie fără drept a unor produse purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *