News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Zilele Micălăcii, un bairam care sfidează bunul simț. Oare unde este reporterul sonic? Zilele Micălăcii, un bairam care sfidează bunul simț. Oare unde este reporterul sonic?
Please follow and like us:
Pin Share

Gogu Falcă a dat drumul la bairam, produse din Arad, zilele cartierelor, trupe, jocuri, lambade și dezmăț din banii publici.

Dacă ești în Arad, deschide geamul și vei avea un potpourri de manele și muzică folclorică, îți dai seama că merită să pleci din oraș. Chefuri, ciolanuri, băi de mulțime, acu mai mult dușuri, rețeta pe care tânărul proletar de la Brad a adus-o la Arad. Bineînțeles că la Brad era doar circ și bere, dar edilul perseverează, dacă zilele urbei erau formate doar din două, după ani și ani au ajuns tot din două, săptămâni.

Un exemplu elocvent al dublei măsuri se poate vedea în această perioadă, ștrandul Neptun a fost sugrumat cu interdicția de ora 22 dar festivalul e un adevărat chef până dimineața. În cartierul Micălaca la orele 2, nu 14, bubuiau cântecele lui Tinu Vereșezan. Nimeni nici un comentariu, la ceaunele și ciolhanurile care erau pe acolo mă gândesc că bubuia zgomotul caselor de marcat. Toată spuma cea vestită a PNL nu a avut grețuri! (foto)

Să ajungem la miezul subiectului nostru, o ziaristă a scris nervoasă, un articol, despre neplăcerea de a asculta pe malul Mureșului, la un club, o anumită muzică care ar considera că îi zgârie urechile. Probabil a cerut cafea gratis și a fost refuzată. Evident, ofuscată, respectiva și-a luat tampoanele și le-a băgat în urechi, oripilată. Crezându-se cu puteri depline, adică un fel de Batman al zgomotului fonic de pe faleză, s-a dat cu curul de pământ și a amenințat poliția locală să amendeze localurile respective. Satisfăcută,nu știu dacă de amenzile primite de antreprenori sau de tampoanele utilizate, a început să prea-mărească realizările administrației locale și concertele penibile care le organizează.

Presimt că zilele acestea nu aude niciun zgomot, probabil că are o deviație de auz sau multiplă plăcere!

Pentru conformare cităm și sursa:

Amenzi de câte 2.000 de lei pentru două terase de pe malul Mureșului

uslasul_perit

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *