News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

ZIUA MONDIALĂ A EDUCAŢIEI

Local 5 octombrie 2010 admin 0

În perioada 1-10 octombrie 2010, Inspectoratul Şcolar al Judeţului Arad a organizat mai multe manifestări pentru a marca „ZIUA MONDIALĂ A EDUCAŢIEI”, care se sărbătoreşte în peste 200 de ţări, începând din 1994.

La aceste activităţi, care promovează rolul  educaţiei în formarea elevilor, organizate la nivelul ISJ Arad sau al unităţilor şcolare  participă cadre didactice, reprezentanţi ai elevilor şi părinţilor.

În cadrul acestor manifestări, marţi 5 octombrie 2010, orele 14:00, în sala festivă a ISJ Arad,  are loc masa rotundă „EXCELENŢA ÎN EDUCAŢIE”, la care participă inspectorul şcolar general, inspector şcolar general adjunct, inspectori şcolari, directori, cadre didactice elevi. Programul întâlnirii:

–         dedicaţie pentru educatori – prezentare PPT;

Mai citeste si:  MAI MULTE PERSOANE SUNT CERCETATE PENTRU INFRACTIUNI IN TRAFIC

–         dezbateri pe tema educaţiei – elevi, cadre didactice, inspectori şcolari;

–         acordarea Diplomei de Excelenţă Instituţională oferită de Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului pentru trei unităţi şcolare din Arad.

În cadrul unităţilor de învăţământ, în aceste zile se organizează activităţi cum ar fi: simpozioane, dezbateri, mese rotunde  pe teme privind educaţia, problemele tinerilor, activităţi cultural artistice sau sportive, vizite la bibliotecă, la muzeu etc.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.