News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

APM Arad sărbătoreşte ca în fiecare an Ziua Mondială a Mediului, prin organizarea unei serii de activităţi desfăşurate în parteneriat cu unităţile de învăţământ:

  • În data de 03.06.2010 ora 9,30:

– program de educaţie ecologică la Centrul de Vizitare Ceala

– prezentarea unor aspecte vizând fauna şi flora specifică Luncii Mureşului

– excursie în Parcul Natural Lunca Mureşului. La această acţiune participă elevii de la Complexul Social Intercultural ,,Curcubeul”

  • În data de 04.06.2010 ora 10,00:

– scenetă ecologică ,,Pădurea şi focul”

– parada costumelor realizate din materiale reciclabile prezentată de preşcolarii Grădiniţei PP Nr. 10 ,,Furnicuţa”.

  • În data de 04.06.2010 ora 12,00:
Mai citeste si:  Afla care sunt florile preferate ale locuitorilor din judetul Arad! Un studiu scoate la iveala rezultate surprinzatoare

– activitate ecologică la Şcoala Generală Nr. 4 – prezentarea unor aspecte referitoare la biodiversitatea judeţului Arad

În perioada 01.06. – 05.06.2010 vor fi expuse la Biblioteca Judeţeană „A. D. Xenopol” Arad lucrările realizate de preşcolarii de la Grădiniţa PP Nr. 22, Grădiniţa PP Nr. 15, Grădiniţa PP Nr. 1 şi Grădiniţa PN Nr. 17 în cadrul concursului ,,Fabrica de eco‑jucării” – constând în confecţionarea jucăriilor din hârtie/carton, PET‑uri şi doze de aluminiu.

Prin celebrarea Zilei Mediului, se doreşte sensibilizarea opiniei publice şi creşterea nivelului de conştientizare a impactului pe care activitatea umană îl are asupra mediului. Trebuie să înţelegem faptul că, indiferent de poziţia socială, de profesie, de locul de muncă, de modul de petrecere a timpului liber, trebuie să ne implicăm cu toţii şi să fim parte activă la găsirea soluţiilor pentru îmbunătăţirea calităţii mediului şi a vieţii.

Mai citeste si:  Arădenii sunt interesaţi de Programul ,,Casa Verde”

bmxro

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *