News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

În judeţul Arad a nins abundent iar traficul rutier se desfăşoară îngreunat, din cauza carosabilului alunecos. Pe unele segmente ale drumurilor naţionale 7 (Săvârşin – Arad – Nădlac), 69 (Vinga – Arad) şi 79 (Arad – Chişineu-Criş) s-a depus un nou strat de zăpadă, de câţiva centimetri. De asemenea, pe drumurile judeţene şi comunale stratul de zăpadă măsoară tot câţiva centimetri.
Traficul rutier a fost întrerupt sâmbătă pe DN7, în zona localităţii Conop, la kilometrul 497, din cauza unui TIR care s-a răsturnat pe partea carosabilă. Accidentul nu s-a soldat cu victime iar cauza producerii acestuia a fost neadaptarea vitezei la condiţiile de drum. Circulaţia s-a reluat în jurul orei 16.
Tot pe DN7, în zona Pecica, s-a circulat pe un fir, alternativ, din cauza unui accident rutier produs în jurul orei 10:45, în care au fost implicate două autovehicule (un TIR şi un autoturism). Două persoane au fost rănite. Conform Poliţiei, cel mai probabil cauza accidentului a fost neadaptarea vitezei în condiţii de carosabil acoperit cu zăpadă.
În depresiunea Zărandului şi în zona montană a judeţului se circulă cu maximum 40 de kilometri pe oră, din cauza stratului proaspăt de zăpadă care s-a depus peste carosabilul îngheţat.(news-ar)

Mai citeste si:  Târgul de Crăciun îşi deschide porţile la Chişineu Criş

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.