News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

În judeţul Arad a nins abundent iar traficul rutier se desfăşoară îngreunat, din cauza carosabilului alunecos. Pe unele segmente ale drumurilor naţionale 7 (Săvârşin – Arad – Nădlac), 69 (Vinga – Arad) şi 79 (Arad – Chişineu-Criş) s-a depus un nou strat de zăpadă, de câţiva centimetri. De asemenea, pe drumurile judeţene şi comunale stratul de zăpadă măsoară tot câţiva centimetri.
Traficul rutier a fost întrerupt sâmbătă pe DN7, în zona localităţii Conop, la kilometrul 497, din cauza unui TIR care s-a răsturnat pe partea carosabilă. Accidentul nu s-a soldat cu victime iar cauza producerii acestuia a fost neadaptarea vitezei la condiţiile de drum. Circulaţia s-a reluat în jurul orei 16.
Tot pe DN7, în zona Pecica, s-a circulat pe un fir, alternativ, din cauza unui accident rutier produs în jurul orei 10:45, în care au fost implicate două autovehicule (un TIR şi un autoturism). Două persoane au fost rănite. Conform Poliţiei, cel mai probabil cauza accidentului a fost neadaptarea vitezei în condiţii de carosabil acoperit cu zăpadă.
În depresiunea Zărandului şi în zona montană a judeţului se circulă cu maximum 40 de kilometri pe oră, din cauza stratului proaspăt de zăpadă care s-a depus peste carosabilul îngheţat.(news-ar)

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *