News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Accident grav în comuna Secusigiu, un autocar a fost lovit frontal de o autoutilitară Accident grav în comuna Secusigiu, un autocar a fost lovit frontal de o autoutilitară
Please follow and like us:
Pin Share

Update: Din primele cercetări efectuate la fața locului s a stabilit că un bărbat de 31 de ani, în timp ce conducea un autobuz  pe DJ682  ,din direcția Arad spre Sânicolaul Mare, a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu o autobasculantă care circula regulamentar, condusă de un bărbat de 40 ani.

În urma evenimentului a rezultat decesul unui bărbat de 47 ani, pasager în dreapta față a autobuzului, accidentarea celor doi conducători auto și a altor doi bărbați, pasageri în autobuz.

Acum o oră, pe drumul ce duce de la Secusigiu la Satu Mare, o cursă J&R Car a fost lovită frontal de o autoutilitară, conform ISU, sunt patru victime din care pentru două este nevoie de serviciul de descarcerare.

La acest accidenta au fost trimise două speciale de descarcerare, un SMURD, două ambulanțe, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare precum și elicopterul SMURD.

Încă nu se cunosc mai multe detalii.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *