News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

10 sfaturi care te vor ajuta să pariezi pe meciurile din Liga 1 10 sfaturi care te vor ajuta să pariezi pe meciurile din Liga 1
Please follow and like us:
Pin Share

Liga 1 este competiția preferată a pariorilor români, potrivit unui studiu comandat de operatorii de pariuri sportive online licențiați în țara noastră. Pe principiul „maioul este mai apropiat de piele decât cel mai frumos cojoc”, microbiștii de la noi se uită în număr mai mare la un meci între două echipe de pluton din campionatul autohton decât la un derby din ligile puternice.

Este și normal să se întâmple așa, avem un sentiment de apartenență față de acest fotbal, oricât ar fi el de slab. În cazul în care nu suntem fani înrăiți ai echipei din capitala Italiei, suntem mai interesați de ce face Gaz Metan Mediaș decât de performanțele lui Lazio, pentru că rezultatele Gazului influențează clasamentul din care face parte și echipa noastră favorită (sau poate chiar Gazul este echipa ta favorită).

Din moment ce ai dat click pe titlul acestui articol, mă gândesc că ești și tu parior, sau măcar că intenționezi să pariezi. Am pentru tine 10 sfaturi care te vor ajuta să pariezi cu succes pe meciurile din Liga 1. Introducerea este făcută, așa că intru în subiect:

Sfatul 1: Alege casa de pariuri cu cea mai bună ofertă pe Liga I

În primul rând, trebuie să alegi operatorul potrivit. Agențiile de pariuri sportive online din România au oferte bune și cote pe măsură pentru Liga I, dar există una despre care se poate spune că este specializată pe această competiție, de altfel singura care transmite meciurile din campionatul nostru în streaming video live. Pentru un meci din Play-off există peste 230, iar pentru unul din Play-ou sunt peste 160.

Sfatul 2. Informează-te

Urmărește, dacă se poate, toate meciurile etapei, pentru că este important să știi cum joacă fiecare echipă. Citește știrile și avancronicile de pe site-urile sportive.

Sfatul 3. Ține cont de motivație și de „prietenii”

Motivația este unul dintre factorii decisivi în deciderea unui meci. Există și „motivații de culise”. Știind istoria meciurilor directe și a persoanelor implicate la cluburi, ne este mai ușor să depistăm eventuale blaturi. Nu mai sunt reciprocitățile de altădată, dar…

Sfatul 4. Joacă pariuri single

Este bine să joci cât mai puține selecții. Ideal ar fi să joci numai pariuri individuale premeci, pe cote între 1.70 și 1.90, chiar dacă pariurile live au un farmec aparte.

Sfatul 5. Respectă managementul banilor

Nu miza niciodată mai mult de 10% din buget pe un singur pariu. Cu cât pariul este mai puțin sigur, cu atât procentul scade.

Sfatul 6. Gândește-te la o strategie de joc

În Liga I sunt destul de multe rezultate de egalitate, deci se poate folosi o strategie precum Martingale sau Fibonacci pe „X”.

Sfatul 7. Nu te enerva dacă pierzi și nu te exalta când câștigi

Nu te enerva dacă pierzi un pariu sau mai multe pariuri, pentru că te vei abate de la planul de joc, vei mări miza și vei ajunge să ai pierderi și mai mari. De asemenea, nu paria mai mulți bani după un câștig mai mare.

Sfatul 8.  Mizează pe pariuri de valoare

Pentru că știi bine raportul de forțe din Liga I, poți aproxima singur cotele corecte. Dacă cota afișată pe site este mai mare decât cea anticipată de tine, înseamnă că pariul are valoare.

Sfatul 9. Ține  cont de ponturile specialiștilor/ discută cu prietenii

Sunt mulți tipster pricepuți care postează pronosticuri din Liga 1. Ține cont de aceste ponturi, eventual comentează-le cu prietenii.

Sfatul 10. Profită de oferte

Poți câștiga bani mai mulți dacă profiți de ofertele caselor de pariuri online, fie cele de bun venit, fie cele ocazionale, cum ar fi cotele mărite. Cu răbdare și cu inspirație, fondurile suplimentare pot fi transformate în bani reali.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *