News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Beturi.ro îți oferă pariuri fara depunere Beturi.ro îți oferă pariuri fara depunere
Please follow and like us:
Pin Share

Beturi.ro este o platformă online de gambling prin intermediul căreia jucătorii au acces la mai multe case de pariuri online din care o pot alege pe cea mai avantajoasă. Înregistrându-se aici, aceștia vor primi bonusuri de bun venit mai mari decât dacă o vor face direct pe site-ul casei de pariuri propriu-zise.

Echipa din spatele platformei beturi.ro le pune la dispoziție jucătorilor o serie de informații utile, ponturi mai exact, redactate de persoane care au cunoștințe în domeniu și știu cam ce se întâmplă în lumea sporturilor de orice fel. Ponturile nu se limitează doar la fotbal, cum ne-am aștepta, ci vizează și lumea baschetului, tenisului, snookerului, curselor de cai. Înregistrându-se pe această platformă jucătorii au acces la o mulțime de informații utile, dar și la șansa de a primi pariuri fara depunere.

Devizele beturi.ro sunt pariurile sportive și ponturi pariuri. De aceea oferă jucătorilor săi instrumentele necesare pentru a învăța să parieze în funcție de sportul ales astfel încât să ajungă la cele mai bune cote existente pe piață și în mod evident, evitând cazinourile neacreditate.

Pariază gratis cu un bonus pariuri fara depunere

Lumea pariurilor sportive este extrem de atractivă pentru iubitorii de sport care sunt la curent cu orice meci și știre din această lume. Nici nu trebuie să se deplaseze pentru a plasa pariurile și totul se poate desfășura chiar de pe telefon.

Casele de pariuri au înțeles potențialul enorm pe care îl are lumea sportului și de aceea încearcă să atragă tot mai mulți oameni pe site-urile lor. Două modalități extrem de atractive care dau rezultate prin convingerea jucătorilor să se înscrie, disponibile pe casele de pariuri online de pe beturi.ro sunt următoarele bonusuri de pariuri fara depunere:

  1.   Pariul fără risc, numit și cashback este un tip de bonus prin intermediul căruia jucătorul își va primi banii investiți pe un anumit meci dacă acesta este necâștigător. Astfel, riscurile de a pierde banii sunt nule, pe când șansele de a câștiga sunt foarte mari. De exemplu, jucătorul plasează 10 RON pe un meci și biletul său iese necâștigător, atunci cazinoul îi dă banii înapoi, practic are aceiași bani cât avea la început de parcă nu ar fi pariat deloc. În altă situație în care același bilet plasat la o cotă de 1.5 iese câștigător jucătorul va primi din partea cazinoului 15 RON, sumă pe care o poate păstra.
  2.   Pariul gratuit sau freebet este un alt tip de bonus prin care cazinoul îi oferă noului jucător o sumă de bani pentru a plasa primul său pariu în mod gratuit. După utilizare jucătorul va putea păstra doar profitul, nu suma pariată care era a cazinoului. Există și case de pariuri care oferă alte condiții acestui tip de bonus, respectiv jucătorul poate păstra și miza. Dacă jucătorul va primi 50 RON din partea cazinoului pentru a paria și va pierde această sumă, poate considera că s-a jucat cu banii altuia, lucru care s-a și întâmplat, iar dacă biletul iese câștigător cu o cotă de 1.5 asta înseamnă că va primi 75 RON pe care îi poate păstra după ce îndeplinește condițiile de rulaj.

Case de pariuri cu bonus gratis la pariuri sportive

  1.     Efortuna: 100 RON Cashback

Această promoție este valabilă în perioada 24.07.2018 – 31.08.2019 și se referă la faptul că un jucător nou poate plasa un pariu în termen de 3 zile de la activarea contului cu 100% șanse de a primi înapoi miza primului pariu, în valoare de maxim 100 RON în cazul în care biletul său iese necâștigător. Jucătorul nu are nicio obligație de rulare a banilor primiți, iar miza minimă pentru acest bonus pariuri fara depunere este de doar 10 RON, promoția fiind valabilă doar o dată pentru fiecare jucător.

  1.     Unibet: 250 RON gratis

Fiecare jucător nou înscris pe site-ul acestei case de pariuri va primi un cashback de 100% până la 250 RON. Asta înseamnă că un jucător care a plasat un pariu și a pierdut miza, de fapt nu a pierdut nimic pentru că Unibet îi va da înapoi miza depusă. Riscul de a pierde banii investiți este zero, iar adrenalina este maximă.

  1.  Netbet: 500 RON freebet

Fiecare jucător nou înregistrat pe site poate avea acces la un freebet în valoare de maxim 500 RON. Astfel după înregistrare și prima depunere trebuie să plaseze un pariu single sau combi cu o cotă de minim 1.5/eveniment, iar dacă biletul iese necâștigător, jucătorul  primește înapoi suma mizată pe bilet, în limita a 500 RON.

Pariurile sportive sunt o poartă către distracție, adrenalină, calcule și probabilități pentru potențiale câștiguri fabuloase. Înregistrează-te acum și încearcă-ți norocul la casele de pariuri disponibile pe beturi.ro!

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *