News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Johnny Depp a ajuns la o înţelegere în cadrul unei dispute legale cu un fost avocat al său Johnny Depp a ajuns la o înţelegere în cadrul unei dispute legale cu un fost avocat al său
Please follow and like us:
Pin Share

Actorul Johnny Depp a ajuns la o înţelegere în cadrul unei dispute legale îndelungate cu un fost avocat al său pe care l-a acuzat că a încasat în mod nejustificat milioane de dolari din onorarii, relatează joi agerpres.ro.

Un avocat care îl reprezintă pe Depp a declarat că s-a ajuns la un acord ce presupune plata unei sume ”din opt cifre” de către firma din care a făcut parte Jake Bloom, Bloom Hergott.

Depp l-a acuzat pe Bloom că a încasat în mod necorespunzător peste 30 de milioane de dolari pe parcursul celor 18 ani de colaborare.

Procesul urma să înceapă în luna decembrie.

”Astăzi, Bloom Hergott i-a oferit lui Johnny Depp o sumă de opt cifre pentru a se ajunge la un acord în procesul intentat de domnul Depp împotriva firmei”, se arată într-o declaraţie a avocatului lui Depp, Adam Waldman, în care se precizează că actorul a adus acuzaţii de fraudă, conflict de interese şi însuşirea nejustificată a peste 30 de milioane de dolari ”de-a lungul a aproape două decenii”.

Actorul în vârstă de 56 de ani, care s-a remarcat în filme de succes precum ”Piraţii din Caraibe”, ”Alice în Ţara Minunilor” sau ”Charlie şi fabrica de ciocolată”, l-a dat în judecată pe Bloom în octombrie 2017.

Jake Bloom l-a dat la rândul său în judecată pe Depp şi a solicitat respingerea procesului.

Bryan Freedman, avocatul care a reprezentat Bloom Hergott, a confirmat acordul l-a care s-a ajuns indicând că suma prevăzută în înţelegere reprezintă o ”fracţiune” din pretenţiile iniţiale ale lui Depp. ”Deşi firma a fost încrezătoare că avea să câştige procesul, suntem totodată încântaţi de acest deznodământ întrucât accelerează procesul de lichidare a firmei şi îi permite să scape de nesfârşitul şir de acuzaţii ale lui Johnny Depp”, a declarat Freedman.

Depp nu este străin de procese şi a fost implicat într-o dispută cu firma Management Group pe care a acuzat-o că l-a dus în prag de ruină. La rândul său, compania a declarat că actorul a neglijat avertismente privind modul în care cheltuia banii, indicând în acest sens milioane de dolari achitaţi pe case de lux, vin sau obiecte de artă. Cele două părţi au ajuns la un acord în iulie 2018.

Johnny Depp este implicat în prezent într-un proces cu fosta soţie, actriţa Amber Heard, pe care o acuză de defăimare după ce aceasta a declarat public faptul că în timpul relaţiei lor a fost victima abuzului şi violenţei domestice.

webeditor

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *