News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Mihai Fifor: ”Disperare electorală si mega-nesimtire PNL-istă, marca Falcă-Cionca” Mihai Fifor: ”Disperare electorală si mega-nesimtire PNL-istă, marca Falcă-Cionca”
Please follow and like us:
Pin Share

Senatorul PSD Arad, Mihai Fifor, candidat la primăria municipiului, acuză liberalii că pregătesc o acțiune electorală într-un spital, pentru a se lăuda cu acțiuni ale unui primar social-democrat.

”Disperare electorală si mega-nesimtire PNL-ista, marca Falca-Cionca. Cam așa ar putea fi caracterizată acțiunea penibilă a mai marilor PNL, care încearcă să-si faca imagine, folosindu-se de munca de ani de zile a primarului orașului Lipova, Mircea Jichici.

Aflam că mâine e desant liberal în Spitalul Orășenesc Lipova, dupa parada electorala a lui Cionca de azi din unitatea sanitara.

Investiția de 5 milioane de euro, bani alocati de Guvernul PSD, a fost finalizată, iar Falcă și gașca lui, Bibarț, Bîlcea și Cionca au decis că-i momentul perfect să-și aroge meritele si sa ia cu japca munca primarului Jichici. I-au invitat la paranghelie pe ministrul Sănătății, Nelu Tătaru și pe șeful DSP Arad, Horia Timiș și au pregătit foarfeca, pentru tăierea panglicii.

O singură problemă e în toată această poveste: politrucii PNL-isti nu au mișcat niciun deget pentru ca acest proiect să devină realitate. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca, pana azi, niciunul din cetatenii mentionati mai sus nu a pus vreodata piciorul la aceasta investitie. Macar pentru poza, daca nu ca sa dea o mana de ajutor.

Meritul îi aparține, în totalitate, primarului PSD al orașului, Mircea Jichici. Mircea este cel care a bătut de nenumărate ori drumul de la Lipova la Bucuresti, pentru a-i convinge pe cei din Compania Naționala de Investiții să dea liber la fonduri. Și i-a convins. Lucrările au fost demarate în 2017, iar Mircea a fost zi si noapte pe santierul lui de suflet. Astfel incat, astăzi, cei 60 de mii de locuitori de pe Valea Mureșului au un spital nou-nout, cu dotări ultra-moderne. Unitatea sanitară are 85 de paturi.

Dar, ce folos? Când politrucii PNL-isti ai Aradului au decis ca spitalul nou-nouț să primească doar bolnavi de Covid. Așa că, locuitorii de pe Valea Mureșului vor bate în continuare zeci de kilometri, până la Arad, dacă au o altă problemă medicală.

Iată și imagini din interiorul Spitalului Orășenesc Lipova.

Bravo, Mircea! Felicitari pentru acest efort urias…Si nu te necaji. Poate sa sune Falca de o mie de ori pe zi ca sa te ameninte, asa cum a facut azi…asta nu face decat sa ne demonstreze inca o data cat de josnic poate fi acest personaj sinistru al politicii aradene”, a scris Mihai Fifor pe Facebook.

‼️ Disperare electorală si mega-nesimtire PNL-ista, marca Falca-Cionca. Cam așa ar putea fi caracterizată acțiunea…

Publicată de Fifor Mihai pe Miercuri, 5 august 2020

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *