News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Adrian Todor: Planul PNL este păstrarea puterii cu orice preț, chiar cu prețul sănătății românilor Adrian Todor: Planul PNL este păstrarea puterii cu orice preț, chiar cu prețul sănătății românilor
Please follow and like us:
Pin Share

Imediat după semi-eșecul de la alegerile locale, PNL și Iohannis au pus în aplicare un plan în 3 pași pentru a acapara toată puterea. „Ținta este de a organiza alegerile în vârful pandemiei, chiar cu prețul sănătății românilor. Știu că fiecare zi de întârziere a alegerilor le-ar aduce tot mai puține voturi. La fel cum știu că, prin intimidarea și descurajarea participării la vot a categoriilor care tradițional nu îi votează, ar putea obține un scor mai bun la alegerile parlamentare. De aceea, nu i-a interesat deloc nici combaterea pandemiei, nici educația și nici nivelul de trai al românilor, ci singura lor prioritate a fost executarea planului. Nu-i interesează că alegerile parlamentare se desfășoară în plină pandemie, nu-i interesează nici legitimitatea unor alegeri cu participare redusă, ci tot ce îi interesează este păstrarea puterii, rămânerea la guvernare a PNL.
Iată cei trei pași ai actualei guvernări liberale: Descurajarea participării la vot a categoriilor care nu-i votează, așa cum le arată sondajele făcute zilnic; Manipularea datelor privind evoluția pandemiei. Toate raportările din ultima perioadă ne-au arătat că Guvernul prezintă datele care avantajează PNL; Blocarea cu orice preț a Parlamentului de a schimba data alegerilor. Au folosit toate chichițele legislative pentru a amâna intrarea în vigoare a legii care permite Parlamentului să amâne alegerile, dacă pandemia devine extrem de gravă“, declară deputatul de Arad Adrian Todor.

webeditor

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *