News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Un afacerist arădean a murit după ce s-a împiedicat, iar o sticlă spartă i-a secţionat carotida Un afacerist arădean a murit după ce s-a împiedicat, iar o sticlă spartă i-a secţionat carotida
Please follow and like us:
Pin Share

Administratorul unei firme din municipiul Arad a decedat, miercuri după-amiază, în timp ce manipula o bucată mare de sticlă, care s-a spart şi i-a secţionat carotida.

Accidentul a avut loc la o firmă care comercializează sticlă pentru ferestre de tip termopan, iar administratorul se pregătea să servească un client.

Directorul Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Arad, Ecaterina Isac, a declarat, pentru AGERPRES, că bărbatul manipula o bucată mare de sticlă, dar s-a împiedicat, iar un ciob s-a înfipt în gât şi i-a secţionat carotida.

„La accidentul de muncă a fost martor un client, care a sunat la 112. Din nefericire, în urma pierderii masive de sânge, bărbatul în vârstă de 38 de ani a decedat”, a declarat Isac.

La locul accidentului de muncă s-a deplasat un echipaj medical, care însă nu au mai putut să-i acorde ajutor victimei, fiind declarat decesul.

Cazul este cercetat de către inspectorii ITM Arad, care urmează să stabilească dacă au fost respectate normele de protecţie în muncă. (stiripesurse.ro)

admin

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *