News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Adrian Todor: „Schemele de ajutor promise de guvernul PNL nu au pompat bani în economia reală“ Adrian Todor: „Schemele de ajutor promise de guvernul PNL nu au pompat bani în economia reală“
Please follow and like us:
Pin Share

Schemele de ajutor promise de guvernul PNL nu au pompat bani în economia reală. Au rămas doar pe hârtie! Schemele de ajutor pentru economie, cu care se laudă guvernul lui Iohannis, sunt sublime, dar lipsesc cu desăvârşire.
„Guvernul PNL anunţă lansarea unei noi scheme, a treia, în timp ce primele două au eşuat lamentabil. Investitorii cer guvernului să se oprească din minţit, să nu mai lanseze noi promisiuni şi să le dea firmelor banii pe programele pe care au spus că le-au lansat! Așa cum am nu au venit banii pe schemele 1 şi 2 Covid, tot așa schema 3 de investiţii zace nelansată!
Am văzut ce a declarat și Ștefan Fusea, președintele Camerei de Comerţ Brăila, care acuză că de la începutul pandemiei firmele au avut parte doar de povești, nefiind acordat niciun ajutor. Acum, se promite Măsura 3, cea pe capital de investiţii – care de 3 luni se tot lansează. Cu siguranță, nici această măsură nu va fi operaţională până în martie anul viitor. Dacă se lansează, va avea un termen de depunere, un termen de analiză, un termen de răspuns, un termen de cheltuire a banilor, deci tot anul viitor vor primi sprijin firmele, cele care vor reuși să evite falimentul până atunci“, declară deputatul de Arad Adrian Todor.

webeditor

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *