News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Ieri, 31 iulie a.c., la ora 08.42, dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad, a fost sesizat pe apelul unic de urgenţă ,,112’’, de către o persoană, care îşi plimba cîinele pe malul rîului Mureş, în zona podului de pontoane nemontat, despre faptul că , animalul acestuia, a simţit ceva în apă şi a început să latre la un punct fix, iar când s-a apropiat a auzit ploscăituri şi gemete în zona indicată şi crede că este vorba despre o persoană aflată în pericol de înec.

Un echipaj de jandarmi s-a deplasat de urgenţă la faţa locului, iar prin vegetaţia înaltă şi deasă, au observat o femeie cu vârsta cuprinsă între 60 – 70 ani, care era în apă cu faţa în jos şi cu ultimile puteri încerca să se ţină de un smoc de vegetaţie. Din când în când aceasta se scufunda în totalitate şi cu greu îşi ţinea capul la suprafaţa apei. Locul în care persoana în cauză se găsea, era greu accesibil, cu vegetaţie deasă şi înaltă, iar datorită ploilor apa a crescut şi pe suprafaţa acesteia se găseau buşteni, care erau duşi de curentul puternic, existând pericolul ca femeia să fie lovită de unul dintre aceştia.

Fără să stea pe gânduri, sfidând orice pericol, jandarmi au sărit în apă şi au scos persoana aflată în dificultate, pe malul râului, acordându-i primul ajutor.

Persoana în cauză a fost transportată de urgenţă la spital, de un echipaj SMURD, pentru a i se acorda tratament de specialitate.

Deocamdată nu s-a putut stabilii identitatea acesteia şi nici împrejurările în care aceasta a ajuns în apă, deoarece femeia este în stare de soc, incoerentă şi suferă de hipotermie.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *