News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

ReNNen – servicii complete de transport din România în străinătate! ReNNen – servicii complete de transport din România în străinătate!
Please follow and like us:
Pin Share

Observăm de ceva timp o dezvoltare uimitoare a României pe piața transporturilor realizate de către firmele private. Un exemplu concret în acest sens este reNNen – firmă de transport cu peste 10 ani de experiență în acest sens. Nu doar că se ocupă de transportul coletelor în Germania, ci oferă și servicii de transport persoane direct la adresă.

ReNNen este pentru atunci când vrei ca serviciile cu care intri în contact să aibă un preț accesibil. Indiferent de serviciul de care alegi să beneficiezi de la această firmă, prețurile vor fi doar în avantajul tău. Alege reNNen în orice moment al anului sau al zilei căci firma realizează curse săptămânale din România în Germania, dar și din Germania în România.

Coletele tale ajung direct la adresa destinatarului cu reNNen!

Cu reNNen ai siguranța cum că toate coletele tale ajung unde trebuie. Ele nu vor fi lăsate de izbeliște, ci vor fi expediate direct la adresa destinatarului tău. Așadar, dacă vrei să trimiți colete la adresa in Germania, reNNen, este, fără doar și poate, soluția ta!

Nu doar că practică prețuri avantajoase, ci îți oferă și suport pe toată perioada călătoriei. Cât despre cât te costă să trimiți un colet din România în Germania prin curier sau din Germania în România, la reNNen prețul final este calculat în funcție de volumul și greutatea coletului tău.

În cazul în care vrei să trimiți mai multe colete cu reNNen, căci nu ai nicio limită în acest sens, vei beneficia de reduceri substanțiale de preț. Mai multe detalii în cadrul site-ului oficial reNNen.ro.

Ai grijă ca pachetul tău să fie pregătit corespunzător. În plus de asta, nu uita de informațiile despre expeditor și destinatar pe care este esențial să le treci pe cutia cu pachetul tău.

Rezervările se realizează online, ceea ce înseamnă că nu mai pierzi timp dând telefoane și verificând, mai întâi de toate, disponibilitatea firmelor. Cei de la reNNen te vor suna după ce realizezi programarea online pentru a pune la punct toate detaliile. Pe toată perioada de tranzit a pachetului tău, poți lua oricând legătura cu personalul pentru a primi informații în timp real cu privire la statusul expedierii tale.

Călătorește în siguranță cu microbuzul celor de la reNNen din România în Germania!

După cum s-a enunțat și anterior, reNNen oferă și servicii de transport persoane din România până la adresă în Germania, dar și retur. O călătorie cu microbuz Romania – Germania înseamnă o reducere de 10% din prețul biletului în cazul în care alegi returul tot cu această firmă.

Cei de la reNNen se vor asigura că tu experimentezi confortul absolut pe toată perioada călătoriei. Cursele sunt realizate cu microbuze ultraperformante din flota auto reNNen, renumite pentru gradul sporit de confort pe care te fac să îl resimți în tranzit.

Mai mult decât atât, cu reNNen vei beneficia pe drum, la una dintre opriri, de o masă caldă complet gratuită. Grăbește-te să realizezi chiar acum o programare. ReNNen realizează săptămânal curse cu plecare din România, dar și din Germania. Programările pot fi făcute online – simplu, rapid și totul în timp real! Bineînțeles, pentru și mai multe informații poți lua oricând legătura cu personalul reNNen, capabil să îți ofere suport și sfaturi utile pe toată perioada călătoriei.

Poate te întrebi cât de mare poate fi bagajul pe care îl poți lua cu tine atunci când pleci în străinătate. Ei bine, află că dacă vei călători în Germania cu reNNen, nu trebuie să te limitezi doar la un bagaj de mână. Poți lua cu tine un bagaj cu greutatea de până la 40 kg, fără a fi nevoit să plătești ceva extra pentru acesta.

ReNNen te transportă direct la adresa de interes pentru tine, atât în România, cât și în Germania. Așadar, uiți de aglomerația din mijloacele de transport în comun, dar și de timpul pierdut doar schimbându-le.

O cotație exactă de preț pentru serviciul de transport persoane din România în Germania, dar și retur, poți obține prin contact cu personalul firmei. În cazul în care enunți condiții speciale de călătorie sau ai un bagaj mai mare de 40 de kg, ia legătura cu reNNen pentru a pune la punct toate detaliile aferente nevoii tale.

Contact reNNen

0735 814 340

[email protected]

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *